Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Kolivar: Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir

Yayın tarihi: 7 Kasım 2022 Pazartesi 7:55 pm - Güncelleme: 7 Kasım 2022 Pazartesi 7:55 pm


Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, HaberTürk TV'de Afşin Yurdakul'un konuğu oldu. Kolivar, ruhsatsız işletmeler ve artan maliyetler nedeniyle İstanbul'da ekmeğin zamlanarak 7,5 lira olacağını söyledi. Yurdakul'un ekmeğin temel gıda maddesi olduğunu belirtmesi üzerine Kolivar'dan iddialı bir çıkış geldi.

"BİLİMSEL KONUŞUYORUM"


Kolivar, "Madem buna siz temel gıda maddesi sayıyorsunuz ben saymıyorum. Ekmek aptal toplumların temel gıda madddesidir. Bilimsel bir şey konuşuyorum. Ezber değil. Kişi başı tüketim 210 kilo isveç Norveç Japonya'da 50 kilo. Bizim toplum ekmek ile doyduğu için başında 20 senedir böyle yöneticiler duruyor" dedi.


Yurdakul, Kolivar'ın sözlerini bölerek ekmek zammı üzerine konuştuklarını ve bu çerçevede yayına devam etmesini istedi. Kolivar






" />

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, katıldığı bir TV programında ekmeğin aptal toplumların temel gıda maddesi olduğunu ileri sürerek, “Bizim toplum ekmek ile doyduğu için başında 20 senedir böyle yöneticiler duruyor” dedi.

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı  Cihan Kolivar, HaberTürk TV’de Afşin Yurdakul’un konuğu oldu. Kolivar, ruhsatsız işletmeler ve artan maliyetler nedeniyle İstanbul’da ekmeğin zamlanarak 7,5 lira olacağını söyledi. Yurdakul’un ekmeğin temel gıda maddesi olduğunu belirtmesi üzerine Kolivar’dan iddialı bir çıkış geldi.

“BİLİMSEL KONUŞUYORUM”

Kolivar, “Madem buna siz temel gıda maddesi sayıyorsunuz ben saymıyorum. Ekmek aptal toplumların temel gıda madddesidir. Bilimsel bir şey konuşuyorum. Ezber değil. Kişi başı tüketim 210 kilo isveç Norveç Japonya’da 50 kilo. Bizim toplum ekmek ile doyduğu için başında 20 senedir böyle yöneticiler duruyor” dedi.

Yurdakul, Kolivar’ın sözlerini bölerek ekmek zammı üzerine konuştuklarını ve bu çerçevede yayına devam etmesini istedi. Kolivar

 

İstanbul’da ekmeğe zam yolda