Ehliyetsiz sürücü 17 yaşındaki öğrenciyi hayattan koparttı!

Yayın tarihi: 13 Nisan 2022 Çarşamba 12:43 pm - Güncelleme: 14 Nisan 2022 Perşembe 10:20 am

Gaziantep’te ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil, dershaneden çıkan E.A.Y. ile Ş.T.’ye çarptı. 17 yaşındaki E.A.Y. hayatını kaybederken, Şimal ise yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor.

Kaza, Şehitkamil ilçesine bağlı Batıkent Mahallesi’nde meydana geldi. Osman S. (17) idaresindeki araç, dershaneden çıktıktan sonra scooter’la yol kenarında seyir halinde olan 17 yaşındaki E.A.Y. ile  17 yaşındaki Ş.Y’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşerek savrulan öğrenciler ağır yaralandı.

Bir kolejde eğitim gördükleri öğrenilen ve kazada ağır yaralanan E.A.Y ile Ş.T., 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede ameliyata alınan E.A.Y., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ş.T.’nin ise yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

17 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan öğrencilerden birinin ölümüne, diğerinin ise ağır yaralanmasına neden olan ve ehliyetsiz olduğu belirtilen O. S. isimli 17 yaşındaki otomobil sürücüsü, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. O.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

E.A.Y-Ş.T