Eğlence mekanında tanıştığı kadınla otele gitti, duştayken aracı çalındı! 20 bin lira istediler

Yayın tarihi: 20 Haziran 2024 Perşembe 11:58 am - Güncelleme: 20 Haziran 2024 Perşembe 11:59 am

İstanbul’da U.B.’nin eğlence mekanında tanışıp otele gittiği kadın, U.B. duştayken iki kişiyle birlikte aracını çaldı. U.B.’yi daha sonra kadın 20 bin lira istedi. U.B. adres istediği şüphelilere tuzak kurarak polise yakalattı.

İstanbul’un Avcılar ilçesinde bir eğlence mekanına giden U.B., burada G. isminde genç bir kızla tanıştı. Birlikte eğlenen çift ardından mekandan çıkarak Küçükçekmece’deki bir otele gitti. Aracını otelin önünde park eden U.B. ardından G. ile beraber içeriye girdi. Çift içeride bir süre vakit geçirdikten sonra U.B. duş almak için banyoya girdi. O esnada harekete geçen kız, U.B.’nin cebinden aracının kontak anahtarını alarak camdan aşağıya attı.

20 BİN LİRA İSTEDİLER

Anahtarı G.’nin suç ortakları, ardından U.B.‘nin aracını çalarak kaçtı. Bir süre sonra otelden çıkan U.B. aracını göremeyince cebinde kontak anahtarının olmadığını fark etti. Durumdan şüphelenen U.B., polis ekiplerine ihbarda bulundu. O esnada G. U.B.’nin yanından ayrılarak uzaklaştı. Polis ekipleriyle irtibatta olan U.B.‘yi bir süre sonra mekanda tanıştığı G. isimli kız geri arayarak, aracının kendilerinde olduğunu ve 20 bin lira karşılığında geri vereceklerini söyledi. Bunun üzerine polisle birlikte tuzak kuran genç, şüphelilerle Küçükçekmece’deki bir kafeteryada buluşma ayarladı.

ÇALDIKLARI ARACIN YAKITI BİTİNCE METROBÜSLE GELMİŞLER

Genç kafeteryada şahıslarla buluştuğu esnada Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği polisleri içeriye baskın düzenledi. Baskın sonucu kızla birlikte 4 şüpheli kıskıvrak yakalandı. Şüphelilerin çaldığı otomobili ise yakıtı bitmesi nedeniyle Şişli’de terk edilmiş halde bıraktıkları ve metrobüs ile buluşma adresine geldikleri ortaya çıktı. Polis tarafından muhafaza altına alınan araç ise emniyet otoparkına çekildi.

TUTUKLANDILAR

Emniyette ifadeleri alınan 6 suç kaydı olan G. Ö. (28), M.A.A. (17), 1 suç kaydı olan S. D. (19) ve 4 suç kaydı olan İ. A.’nın (22) adli işlemleri yapıldı. Adliyeye sevk edilen 4 şüpheli “gasp (yapma)” ve “oto hırsızlığı” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kağıthane’de bir emniyet otoparkına çekilen araç ise olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrasında U.B.’ye teslim edildi.

Kaynak: İHA