Eğlence mekanında çıkan kavgada polisler gözaltına alındı

Yayın tarihi: 13 Temmuz 2022 Çarşamba 4:21 pm - Güncelleme: 13 Temmuz 2022 Çarşamba 4:21 pm

Didim’de diskoya giden üç polis ve bir arkadaşları olay çıkardı. Diskoya polis çağrılırken, üç polis meslektaşlarınca gözaltına alındı. Arkadaşları ise kaçtı.

Aydın’ın Didim ilçesinde Altınkum Caddesi üzerindeki bir eğlence mekanındaki olay, önceki gece sabaha karşı yaşandı. Sözcü’de Latif Sansür imzasıyla yayımlanan habere göre, polis memurları G.Y., H. E. ve E. K. ile arkadaşları M.Ö. eğlenmek üzere mekana gitti.

POLİS ARKADAŞININ BEYLİK TABANCASIYLA ATEŞ ETTİ

Ancak bu dört kişinin bilinmeyen bir nedenle olay çıkardığı ve güvenlik müdürü ile tartıştığı belirtildi. Tartışmanın büyümesi üzerine birlikte geldiği polis memurlarından birinin silahını alan M.Ö. peş peşe tetiğe bastı. Güvenlik müdürü ayağından yaralanıp yere düşerken, bardaki kalabalık panikle kendini dışarı attı.

ÜÇ POLİSİ MESLEKTAŞLARI GÖZALTINA ALDI

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, üç meslektaşlarını gözaltına aldı. M.Ö. ise kargaşa sırasında kaçarak izini kaybettirdi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği, polis memurlarının ifadeleriyle ilgili işlemlerin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.