“Efes Bizimdir” imza kampanyası başarı ile tamamlandı

Yayın tarihi: 16 Şubat 2022 Çarşamba 9:01 am - Güncelleme: 16 Şubat 2022 Çarşamba 2:22 pm

Efes Selçuk Kent Konseyi tarafından yürütülen Efes Bizimdir imza kampanyası tamamlandı. 9 bine yakın imzanın toplandığı kampanya ile bir basın toplantısı düzenleyen Efes Selçuk Kent Konseyi Başkanı Suna Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri, “Efes Bizimdir” imza kampanyasına destek olan tüm yurttaşlara teşekkür ettiler.

1970’lerden bu yana Efes Selçuk Belediyesi tarafından işletilen ve gelirleri belediyenin sürdürdüğü kamusal hizmetlere kaynak oluşturan Efes Alt Kapı Otoparkı’nın işletme hakkının belediyeye bırakılması için Efes Selçuk’un mücadelesi sürüyor. Efes Alt Kapı’da 5 Şubat 2022’de başlayan imza kampanyası çok kısa bir sürede 9 bine yakın imza ile tamamlandı.

Konu ile ilgili olarak bir basın açıklaması yapan Efes Selçuk Kent Konseyi Başkanı Suna Gündoğdu okuduğu basın açıklaması metninde 17 Haziran 2021 tarihinde yapılan tarihi çağrının, Efes Selçuk Kent Konseyi, siyasi parti temsilcileri, oda temsilcileri, sendika üyeleri, belediye çalışanları ve Efes Alt Kapı esnafının da katılımıyla “Efes Bizimdir” imza kampanyasına dönüştüğünü belirtti.

Gündoğdu basın açıklamasında; “Efes Selçuk’un farklı noktalarında binlerce imza topladık; her siyasi görüşten, her yaştan ve meslekten binlerce hemşehrimizin içten ve kararlı desteğiyle güçlendik. Efes Selçuk Belediye Başkanımız Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel ve her partiden belediye meclis üyelerimiz olmak üzere, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcilerimiz ve imzalarıyla sesimize ses olan tüm yurttaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bu vesileyle bir kez daha hatırlatmak isteriz ki, her platformda Efes Bizimdir demeye devam edeceğiz. Halkımızın olan, hakkımız olan değerlerden vaz geçmeyeceğiz. Biliyoruz ki Efes, şimdiye kadar onu koruyan kollayan halkındır. Efes Bizimdir!” dedi.