Efeler TV canlı yayın rekoru kırdı

Yayın tarihi: 20 Ekim 2020 Salı 6:05 pm - Güncelleme: 20 Ekim 2020 Salı 6:05 pm

Efeler Belediyesi’nin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Efeler TV, pazar yeri kura çekimlerinde yaptığı yayınla canlı yayın süresi rekoruna imza attı.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın göreve gelişiyle marka kent olma yolunda ilerleyen Efeler, belediyenin tanıtım faaliyetleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. İnternet üzerinden Web TV hizmeti sunan, Youtube, Facebook ve Instagram üzerinden canlı yayınlar yapan Efeler TV, pazar yeri kura çekimlerinde 14 saatlik canlı yayın süresiyle rekor kırdı. Efeler Belediyesi’nin Çeştepe Kültür Merkezi’nde Nevzat Biçer Üretici Pazarı, Kurtuluş Pazarı Garaj Alanı ve Efekent Kapalı Pazar Yeri’nde satış yapacak toplam bin 32 pazarcı esnafının tezgâhlarının belirlendiği kura çekiminin canlı yayınını 20 bin kişi izledi.

BAŞKAN ATAY; “ŞEFFAFLIK İLKEMİZ GEREĞİ EFELER TV’Yİ KURDUK”

Şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüklerine dikkat çeken Başkan Atay, “Belediye meclis toplantılarımızın yanı sıra hiçbir şaibeye fırsat vermemek için pazarcı esnafımızın da kura çekimlerini canlı olarak yayınladık. Efeler TV’yi kurma sebebimiz de şeffaf ve açık yönetim ilkemizdir. Vatandaşımızı birebir ilgilendiren her toplantımız Efeler TV üzerinden canlı yayınlanıyor” dedi.

Geçtiğimiz nisan ayında yayın hayatına başlayan Efeler TV, “Kente Dair” sloganı ile meclis toplantıları ve belediye hizmet haberlerinin yanı sıra vatandaşları yaşadıkları ilçede gerçekleştirilen faaliyet, etkinlik ve gelişmelerle ilgili bilgilendiriyor. Efeler TV özgün içerikleri; Haftalık Haber Bülteni, Efeler’de Sağlıklı Günler, Mahallede Hayat Var, Mikrofon Sende, Öykü ve Masal Saati ile Evde Etkinlik Saati’ni ekranlara getiriyor.