EDU çeviri tüm dillerde profesyonel ve kalite garantili tercüme hizmeti sunuyor

Yayın tarihi: 4 Nisan 2021 Pazar 4:01 pm - Güncelleme: 5 Nisan 2021 Pazartesi 4:04 pm

Tercüme, küresel iletişimin her geçen gün daha da güçlendiği, şirketlerin ve bireylerin diğer şirketlerle ve kişilerle iletişiminin kolaylaştığı ve hatta teknolojik gelişmelerle daha da hızlandığı günümüz dünyasında farklı diller arasında iletişim köprüsü kurmanın en önemli aracı haline geldi.

Eskiden nispeten daha sınırlı çerçevede ihtiyaç duyulan tercüme hizmetlerine artık günlük hayattan ticari hayata kadar çok daha geniş bir yelpazede önemi artan bir şekilde gereksinim duyuyoruz.

Uluslararası pazarlara açılarak ürün ve hizmetlerini yerel piyasalardaki tüketicilerin kullanımına sunmak isteyen şirketlerin web sitesi tercümesi, ticari tercüme ya da toplantı ve etkinlikleri için sözlü tercüme ihtiyaçları olurken; seyahat, çalışma, öğrenim veya yerleşme amaçlarıyla farklı ülkelere gitmek isteyen kişiler resmi evrak ve belgeleri için noter yeminli tercüme, apostil tercümesi gibi hizmetlere ihtiyaç duyuyor. Uluslararası alanda bilimsel ve akademik çalışma yapan akademisyenler içinse güvenilir bir tercüme bürosundan akademik makale tercümesi ya da ana dilde kontrol hizmetleri almak öncelikli olabiliyor.

Profesyonel Tercüme Hizmeti Almak Neden Önemli?

Nihayetinde tüm süreç bir dildeki herhangi bir metni ya da sözü bir başka dile aynı anlamı vererek aktarmak olsa da hem yazılı tercüme hem de sözlü tercüme özel uzmanlık ve deneyim isteyen uğraşlar. Profesyonel hizmet için İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça, Arapça, Çince gibi kaynak ve hedef dilleri bilmenin yanı sıra her birinde pratik anlamda deneyim ve alan uzmanlığına sahip olmak ayrıca önemli. Örneğin medikal konulu bir metnin veya etkinliğin tercümesinde bu alanda deneyimli yazılı ve sözlü tercümanlarla çalışmak ya da teknik çeviri için işi ilgili alandaki teknik terimlere hâkim tercümanlara emanet etmek güvenilir bir tercüme için atılabilecek adımların başında gelir.

Neden EDU Çeviri?

Kurulduğu 2005 yılından bugüne EDU Çeviri Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen şirket ve kurumlarına yazılı ve sözlü tercüme hizmetleri veriyor. Çalıştığı müşteri sayısı ve iş hacmi göz önüne alındığında EDU Çeviri hem yerel hem de uluslararası çapta önde gelen tercüme bürolarından biri. Tüm dünyadan 2600’ün üzerinde müşteriye tercüme hizmetleri sunan şirket tüm süreçlerini ISO 9001 kalite yönetimi ve ISO 17100 çeviri hizmetleri yönetimi standartlarına uygun yürütüyor. İlk teklif aşamasından tercümenin teslim sürecine kadar tüm adımlarda müşterileriyle yakın iletişimi koruyarak müşteri memnuniyetini sağlamaya ve kalite taahhütlerini yerine getirmeye özellikle önem veriyor.

Geleneksel tercüme bürosu anlayışının ötesine geçerek müşterilerinin çeviri, yerelleştirme, multimedya tercümesi gibi hususlarda her türlü ihtiyacına çözüm üretmeyi hedefleyen EDU Çeviri, hizmet ağını sürekli genişletiyor ve tercüme hizmetlerinin kapsamını ve niteliğini her geçen yıl daha da geliştiriyor. 2020 verileri göz önüne alındığında küresel salgından kaynaklı ekonomik kriz ortamına rağmen ciro bazında %19 büyüme sağlayan EDU Çeviri, dünyanın farklı ülkelerinden önde gelen şirketlere tercüme hizmeti vererek 55 farklı ülkeye hizmet ihracı gerçekleştirdi. Başta İngilizce, Almanca, Rusça, Arapça, Fransızca ve İspanyolca olmak üzere 182 farklı dil çiftinde 6892 çeviri ve yerelleştirme projesini sorunsuz şekilde tamamladı ve aynı zamanda yazılı ve sözlü tercüme hizmeti verdiği müşteri ağına 326 yeni müşteri kattı. Müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda kredi kartı ve diğer ödeme yöntemleri üzerinden hızlı sipariş oluşturma imkânı sunan EDU Çeviri Online sistemini de 2020 yılı içerisinde yayına aldı.

EDU Çeviri Hangi Alanlarda ve Dillerde Tercüme Hizmeti Veriyor?

Tüm dünyadan 2500’ün üzerinde profesyonel yazılı ve sözlü tercümanla çalışan EDU Çeviri tüm dillerde kalite garantili çeviri hizmeti sağlıyor. Operasyonlarını Türkiye ve Almanya’daki ofislerinden yürüten şirket yazılı tercüme, sözlü çeviri, redaksiyon, yazılım yerelleştirmesi, alt yazı çevirisi ve seslendirme hizmetlerindeki deneyimiyle müşterilerinin dil hizmetleri kapsamındaki tüm ihtiyaçlarına çözümler üretiyor.

EDU Çeviri başta bankacılık ve finans, medikal, hukuk, enerji, akademi, bilişim teknolojileri ve otomotiv olmak üzere farklı sektörlerden önde gelen müşterilerle çalışıyor. Alan uzmanlığı gerektiren bu sektörlerde her türlü resmi evrak ve belge için noter onaylı ve yeminli tercüme, teknik çeviri, sözleşme tercümesi, yazılım ve mobil uygulama yerelleştirmesi, pazarlama metinleri ve web sitesi çevirisi, ardıl ve simultane tercüme hizmetleri sağlıyor.

Müşteri memnuniyeti odaklı ve profesyonel anlayışla hizmet veren, güvenilir bir tercüme bürosu arıyorsanız EDU Çeviri uzman kadrosuyla tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren bir çözüm ortağı.