Edin Dzeko: Fenerbahçe, Türkiye’nin Real Madrid’i

Yayın tarihi: 21 Eylül 2023 Perşembe 6:12 pm - Güncelleme: 21 Eylül 2023 Perşembe 6:12 pm

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Edin Dzeko, verdiği röportajda Fenerbahçe’yi İspanyol ekibi Real Madrid’e benzetti.

Fenerbahçe’nin gol yollarındaki en önemli ayaklarından olan Boşnak forvet Edin Dzeko, Prime Video’ya açıklamalarda bulundu. 37 yaşındaki tecrübeli oyuncu, “Fenerbahçe, Türkiye’nin Real Madrid’i” ifadelerini kullandı.

“KADRODA BENİM GİBİ ÖNEMLİ BİR FUTBOLCUNUN OLMASI LUKAKU’YU RAHATSIZ EDEBİLİRDİ”

Inter’den transferini anlatan Dzeko, şunları söyledi:

“Inter’de kalmak istiyordum çünkü orada çok mutluydum. Kulübün benimle ilgili ayrılık kararı almasını Lukaku’ya daha fazla güven vermek için aldığını düşünüyorum. Kadroda benim gibi önemli bir futbolcunun olması Lukaku’yu rahatsız edebilirdi. Bu yüzden Romelu’nun Inter’de kalmamasına çok şaşırdım. Inter’de iki harika yıl geçirdim ancak ne yazık ki umduğumuz gibi bitmedi. Şampiyonlar Ligi finalinde City’ye karşı biraz şanssızdık çünkü elimize fırsatlar geçmişti. Gol atamazsanız maçı kazanamıyorsunuz.”

“FUTBOLDA YAŞ SADECE BİR SAYIDAN İBARET”

Futbolda yaşın sadece bir sayıdan ibaret olduğunu vurgulayan Dzeko, “Eğer zihinsel olarak doğru düşünüyorsanız fiziksel olarak da hazır oluyorsunuz çünkü ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Fenerbahçe’yi tercih ettiğim için çok mutluyum. Geçirdiğim 2 ayda inanılmaz iyi hissediyorum” ifadelerini kullandı.

Edin Dzeko ilk golüyle Fenerbahçe’ye zaferi getirdi