Eda Erdem’den doğum gününde Arda Güler dileği

Yayın tarihi: 23 Haziran 2023 Cuma 1:15 am - Güncelleme: 23 Haziran 2023 Cuma 1:15 am

Fenerbahçe Opet’in milli yıldızı Eda Erdem, “Bugün doğum günüm, bir mum dileğim de sana gelsin. üzme bizi; kal be Arda” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin sezonun son haftalarında gösterdiği performansıyla Avrupa devlerinin transfer listesine giren 18 yaşındaki genç yıldızı Arda Güler, sarı lacivertli camianın gündeminde.

Kadınlar Voleybol Ligi’ni şampiyon bitiren Fenerbahçe Opet’in milli yıldızı Eda Erdem de doğum günü nedeniyle yayınladığı mesajda Arda Güler’e Fenerbahçe’den ayrılmama çağrısı yaptı.

“BİR MUM DİLEĞİM DE SANA GELSİN”

Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Eda Erdem, “Bugün doğum günüm, bir mum dileğim de sana gelsin. üzme bizi; kal be Arda” ifadelerini kullandı.

Eda Erdem’in paylaşımları şu şekilde:

“Bir taraftar olarak süreçten bihaber, Hong Kong’da yazıyorum bu satırları. Şampiyonluk geldiğinde; Kadıköy, cadde… Sarı lacivert tüm ülke. Öyle bir sevgi ki, tarif edilmez… Mesela 2012. Sabiha Gökçen dış hatları, dönüş konvoyunu anmadan bitiremem hiçbir sezonu.

Ya da Saraçoğlu çimlerinde kupayla yürürken hissedilenler… Kazınır sonsuza dek insanın zihnine. Voleybolda böylesine derinden, böylesine kalpten yaşadım Fenerbahçe’yi. Futbolcu olsaydım olacakları düşünemiyorum bile.

Herkesin hayatta planları değişir elbette ama çubuklu giyen her sporcunun bu mutluluğu yaşamasını isterim. Bugün doğum günüm, bir mum dileğim de sana gelsin. Nereye gidersen git evlat oldun bir kere; ama yine de böyle çok sevmişken seni bu camia, üzme bizi; kal be Arda.”

Arda Güler Avrupa devlerini peşine taktı! Barcelona’nın ardından Madrid de talip oldu