Eczacıbaşı’ndan Fenerbahçe’ye jest: Konferans Ligi sebebiyle maçın saati değişti

Yayın tarihi: 16 Nisan 2024 Salı 11:13 pm - Güncelleme: 16 Nisan 2024 Salı 11:13 pm

Eczacıbaşı Kulübü, Fenerbahçe Opet ile oynayacakları Sultanlar Ligi Final Serisi 4. maçının, sarı lacivertli kulübün futbolda Konferans Ligi’nde oynayacağı maç nedeniyle saatinde değişiklik yapıldığını duyurdu.

Voleybol Sultanlar Ligi Final Serisi Eczacıbaşı Kulübü ve Fenerbahçe Opet arasında örnek bir davranışa sahne olan bir karar alındı.

Final serisinin üçüncü maçını kazanan Fenerbahçe Opet, seride 2-1 öne geçerken, iki kulüp perşembe akşamı dördüncü maç için tekrar karşı karşıya gelecek. Eczacıbaşı Kulübü, Fenerbahçe Futbol Takımı’nın Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçını nedeniyle, aynı gün oynanacak serinin dördüncü maçını erken saatte oynayacaklarını duyurdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Eczacıbaşı Kulübü, şu ifadeleri kullandı:

”UEFA Konferans Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe Erkek Futbol Takımının Perşembe günü saat 22.00’de başlayacak çeyrek final rövanş karşılaşması nedeniyle; kulübümüz ve Fenerbahçe Opet arasında oynanacak olan Vodafone Sultanlar Ligi Final Serisi 4. maçının saati 18.00’e alınmıştır. Fenerbahçe Erkek Futbol Takımına ülkemizi temsil edeceği bu mücadelede başarılar dileriz.”

Eczacıbaşı Dynavit’e set vermeyen Fenerbahçe Opet seride öne geçti

Kaynak: HABER MERKEZİ