Ece Ronay’dan, Deniz Akkaya’ya video yanıtı: Sırf Kürt olduğum için vuruyorsunuz!

Yayın tarihi: 9 Ekim 2021 Cumartesi 1:19 pm - Güncelleme: 9 Ekim 2021 Cumartesi 1:22 pm

Mehmet Ali Erbil’in kendisine taciz mesajları attığını öne süren Ece Ronay, Deniz Akkaya ile girdiği polemik sonrasında gündemde kalmaya devam ediyor. Ronay, Kürt kökenli olduğu için Akkaya tarafından hedef gösterildiğini iddia etti.

Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in kendisine gönderdiği mesajları ifşa ederek tacize uğradığını iddia etmişti. Ronay, mahkemeye başvurarak Erbil hakkında iki ay süreyle tedbir kararı aldırmıştı.

“VATAN HAİNİ” POLEMİĞİ
Ece Ronay kendisi hakkında iddialarda bulunan ve kendisine “Vatan haini” diyen Söylemezsem Olmaz programı sunucusu Bircan Bali’ye sert çıkmıştı. Bircan Bali, Ronay’in iddialarıyla ilgili “Al gülüm ver gülüm” demişti.

Deniz Akkaya’nın elinde Ece Ronay’ın videosu mu var? Bu kadar profesyonel…

“KIZINIZ VAR”
Ece Ronay bu anları paylaşarak “Kızınız var benden değilse Allah’tan korkun. Ve bence Bircan Hanım siz artık bu konuda sessiz kalın çünkü benim derdim sizinle değil. Sizi de rezil etmek istemiyorum” dedi.

“SIRF KÜRDÜM DİYE, REŞİT OLMADIĞIM VİDEO İLE VURUYORSUNUZ”
Ece Ronay yine aynı programda sunucu olan Deniz Akkaya’nın sözlerine de tepki gösterdi. Akkaya, Ronay’ın profesyonelce çekilmiş bir videosunun elinde olduğunu ifade etmişti.

Akkaya’nın cinsel içerikli video açıklamasına Ece Ronay’dan ilginç bir yanıt geldi.

Kürt olduğunu vurgulayan Ece Ronay, Akkaya’nın yıllar önce polislere küfür ettiği anları paylaştı.