Ece Ronay’dan Ayhan Bora Kaplan ilişkisine yanıt

Yayın tarihi: 8 Aralık 2023 Cuma 2:32 pm - Güncelleme: 8 Aralık 2023 Cuma 3:52 pm

Fenomen Ece Ronay‘ın suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan ile ilişkisi olduğu iddia edildi. Ece Ronay’dan konuya ilişkin  yanıt geldi.

Fenomen Ece Ronay ve AKP milletvekili aday adayı olan Mehmet Bilir geçtiğimiz günlerde boşandı. Boşandıktan sonra karşılıklı olarak birbirleri hakkında iddialarda bulunan çift, gündem olmaya devam ediyor.

Birbirleri için kriminal isimlerle ilişkileri olduğunu iddia eden çiftten Ece Ronay’ın iki güzellik merkezine saldırı gerçekleşti. Gazeteci İsmail Saymaz’ın da köşesinde yer verdiği iddiaya göre, Ronay’ın tutuklu suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan’ın adamı Serdar Sertçelik ile ilişkisi var. Bu gelişmelerin ardından Ece Ronay sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

ECE RONAY’DAN SAYMAZ’A: HAVLAYACAĞIM

Ece Ronay ise bu iddialara sosyal medya üzerinden sert bir yanıt verdi. Ronay, Instagram hesabından şunları yazdı:

“Sayın İsmail Saymaz, tam şu an, eğer benim böyle bir şeyi Ayhan Serdar dediğiniz insanlara yaptırdığımı kanıtlarsanız 1 hafta boyunca her sabah kalkıp storylerimde havlayacağım! Kanıtlayamazsanız siz bu haberin kaynağını açık görünür ve net şekilde paylaşacaksınız. Uygun mudur efendim? Yoksa ‘Ece çok seviyesiz muhattap olamam’ın altına sığınıp bana hiçbir cevap vermeden uydurma haberi yaptığınızla mı kurtulmak istersiniz?”

NE OLMUŞTU?

Boşandıktan sonra polemikleri süren çiftten Mehmet Bilir’in iddiasına göre Ronay kendisine olan borcunu ödemedi ve bazı kriminal isimlerle de ilişkisi var. Bilir’in iddialarının ardından Ronay da bir video çekerek eski eşi olan Bilir ve ailesinin kriminal işler yaptığını ileri sürdü. Tartışma devam ederken önce Bilir’in güzellik merkezine ardından da Ronay’ın iki güzellik merkezine saldırı oldu.

Gazeteci İsmail Saymaz, da geçtiğimiz günlerde tutuklanan Ayhan Bora Kaplan’ın adamı olan Serdar Sertçelik ile Ronay’ın ilişkisi olduğunu iddia etti.

Saymaz’ın yazısından ilgili bölüm şöyle:

“Normalde, güzellik merkezlerini kurşunlamak “racona” terstir. Fakat Dilan ve Engin Polat’la birlikte güzellik merkezleri birden bire, olağanüstü ve şüpheli bir zenginleşmenin adresine dönüşünce mafya kapısında bitiyor.

Önce Banu Parlak’ın, sonra Dilan Polat’ın güzellik merkezleri kurşunlandı. Son bir haftada ise Ece Ronay’a ait Gebze ve Kadıköy’deki iki merkeze saldırı gerçekleştirildi.

… Saldırı sonrası, uyuşturucu baronu olduğu iddia edilen Hayalet Orhan lakaplı Orhan Ünvan’ın yakını olduğu belirtilen Muhammet Aka’nın ifadesi alındı.

Aka, Ece Ronay’ın eski eşi Bilir’i 15 yıldır tanıdığını belirtiyor. Bilir’in iki aracını kendisine sattığını kaydeden Aka, “Mehmet ve Ece Ronay boşandılar. Ece, Mehmet’in iki aracını mal kaçırma galerimde tuttuğunu söyleyerek, bana iftira atmaktadır.”

Aka, saldırıyı Ronay’ın azmettirdiğini öne sürdü.

Ayhan Bora Kaplan’ın ‘sağ kolu’ olduğu iddia edilen Serdar Sertçelik ile Ece Ronay’ın sevgili olduğunu belirten Aka, ifadesinde şu bilgileri verdi:

“Olayı Ronay’ın azmettirdiğini düşünüyorum. Ronay, sevgilisi Serdar Sertçelik’e ulaşıyor. Serdar tetikçi işlerini yapan, Yunanistan’da kaçak olarak bulunan Kaan Akkuş’a söylüyor. Kaan’ın tetikçilere kurşunlattığını düşünüyorum. Aynı şekilde iki gün önce Bilir’in Kurtköy’deki şubesini kurşunlatıp paylaşım yaptı. Ece Ronay, Mehmet’in etrafındakilere zarar verdirmek için böyle davranmaktadır.”

İş yeri kurşunlanan fenomen Ece Ronay ifade verdi: Birileri beni bu olayların içine çekmeye çalışıyor

Kaynak: TELE1