Ece Erken: Onları ifşa edeceğim
21 Nisan 2022 Perşembe

Ece Erken, silahlı saldırıda hayatını kaybeden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun evinin izinsiz kiraya verildiğini ifade etti.
Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Ece Erken, “Kim eşime ait olan evi izinsiz kiraya verdiyse en az katiller kadar ifşa olacaklar” diye konuştu.^Sunucu, “Kim ne haksızlık, dolandırıcılık yaptıysa, kim eşime ait olan evi izinsiz kiraya verdiyse, en az katiller kadar ifşa olacaklar! Ama hayat ne garip, bu ucuzluklara artık şaşırmıyorum. Meğer hepsi açmış. Başınıza gelmedikçe anlamazsınız.” mesajını paylaştı.
Ece Erken, daha önce de sosyal medya hesabından eşinin adını kullanıp çek yazanlara seslenmiş ve şunları söylemişti:
“Rahmetli eşimin boş çekini alıp, sonradan doldurmak…. Rahmetli eşime borcu varken alacağı varmış gibi göstermek… Bu çeki yazan şerefsizler yüzünden katledilmesine sebebiyet veren; sebep olan, vicdanen yaşamaması gereken en büyük şerefsiz… Seninle ilgili daha gerçekler çıkmamışken ki her şey ortaya çıkacak inşallah… Allah’ın adaletine ve yargıya güveniyorum.”
Benzer Haberler
Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde firari son sanık yakalandı!
22/05/2022 17:18
Ece Erken telefon faturasına isyan etti: Kira gibisiniz, pes
19/05/2022 17:26
Ece Erken’den Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun mirası için flaş karar
25/04/2022 13:56
Ece Erken’den banka hesabının bloke edilmesine tepki
08/04/2022 19:25
“Mesajlarımı ifşa ettin” davası düştü
25/03/2022 8:35
Eşini kaybeden Ece Erken’den duygulandıran paylaşım
24/03/2022 9:11