Ece Erken hakkında soruşturma başlatıldı

Yayın tarihi: 18 Temmuz 2020 Cumartesi 6:27 pm - Güncelleme: 18 Temmuz 2020 Cumartesi 6:27 pm

Eski sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na ait olduğunu söylediği boşanma kararını sosyal medya hesabından paylaştığı için sunucu Ece Erken hakkında soruşturma başlatıldı.

Ece Erken, aylar önce sosyal medya hesabından, Mahmutyazıcıoğlu’na ait olduğu söylenen, eşi Benan Mahmuyazıcıoğlu’yla boşandığını gösteren bir mahkeme kararı paylaşmıştı.

Fakat kararın sahibi İstanbul Aile Mahkemesi, Erken tarafından mahkemelerine ait gibi görünen resmi bir belgenin paylaşıldığını ancak böyle bir karar verilmediğini, Erken’in sahte belgeyi gerçekmiş gibi yayınladığını belirterek cezalandırılmasını talep etmişti. Geçtiğimiz günlerde konuyla alakalı yeni bir gelişme yaşandı.

CİMER’e Erken hakkında bir şikayet yapıldı. Erken’in sosyal medya üzerinden yayınladığı belge hakkında şikayette bulunan kişi, söz konusu evrakta hakim, katip ve avukatların kişisel bilgilerinin alenen yayınlandığı, devlet memurlarının sicillerinin deşifre edildiği belirtildi. Şikayet sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Ece Erken hakkında soruşturma başlattı.