Ece Erken, evli sevgilisinin otoparkını bastı, arabaların aynalarını parçaladı!

Yayın tarihi: 12 Mart 2020 Perşembe 3:54 pm - Güncelleme: 12 Mart 2020 Perşembe 4:01 pm

Evli sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun evinin önüne giderek otomobillere zarar verdiği iddia edilen sunucu Ece Erken’den, Benan Mahmutyazıcıoğlu şikayetçi oldu.

Sunucu Ece Erken, gece yarısı sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu’nun evinin önüne geldiği ileri sürüldü.

GECE YARISI BASKINI

Aracından inen sunucu, bir anda Mahmutyazıcıoğlu çiftinin otomobillerine yöneldi. Oldukça sinirli olduğu tahmin edilen Erken, her iki lüks aracın aynalarını adeta parçaladı.

AYNALARI KIRDI, TEKME FIRLATTI

Yaklaşık 1 dakika boyunca araçlara zarar veren güzel sunucu, sonrasında olay yerinden uzaklaştı. Ece Erken’in bu halleri, Mahmutyazıcıoğlu çiftinin evinde bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bu görüntüler, Benan Mahmutyazıcıoğlu tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

GECE YARISI EVLİ OLAN SEVGİLİSİNİN EVİNE GELDİ

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun 15 yıldır evli olduğu ve iki çocuğunun annesi olan Benan Mahmutyazıcıoğlu, sosyal medya hesabından Ece Erken hakkında tedbir kararı aldığını duyuran Benan Hanım bir de bir video paylaştı. Erken’in evlerine gelerek arabalarının aynalarını kırdığını söyleyen Mahmutyazıcıoğlu paylaşımında şunları söyledi: “Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım… Unutmayın ki bir gün herkes yaşayacak, kimisi aldığı duaları kimisi de aldığı ahları… Adalet herkese layık olduğunu veren bir erdemdir.”

EVLİ BİRİYLE AŞK YAŞAMAYA BAŞLADI

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programda sunuculuk yapan Ece Erken’in Fikret Orman’ın başkanlık döneminde Beşiktaş Spor Kulübü’nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğini yapan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla aşk yaşadığı ortaya çıktı. Canlı yayında aşkını itiraf eden Erken, “Gizli saklı bir şey yaşamıyoruz, her şey ortada” demişti.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Aynı zamanda Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken’den şikayetçi oldu.