Ece Erken ‘boşanma’ belgesini paylaştı… ‘Eşi Şafak’ı 150 kilo fotoğrafla tehdit ediyor’

Yayın tarihi: 9 Nisan 2020 Perşembe 7:31 pm - Güncelleme: 9 Nisan 2020 Perşembe 7:31 pm

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen sunucu Ece Erken ayrılık kararı aldığını duyurdu. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun kendisine verdiği boşanma davası belgesini paylaşan Erken, “Bu süreç bana ağır geldi ve ayrıldım. Herkese mutlu olmasını diliyorum” dedi.

Her fırsatta ilişkisinin arkasında olduğunu söyleyen ve beraberliklerinden önce açılan bir boşanma davasını dile getiren Erken, Instagram hesabından beraberliklerini bitirdiğini duyurdu.

Evli sevgilisinden ayrılan Ece Erken’den açıklama: Kendinizden utanın

“Bana verilen ve inandığım belgeyi (boşanma davası) paylaşıyorum. Eğer sahte bir belgeyse vicdanlarıyla herkesi başbaşa bırakıyorum” diyen Ece Erken sözlerini şöyle sürdürdü:

Ortada şiddetli geçimsizlikten açılan bir dava, elimde ‘boşandılar’ belgesi ve tüm ailenin, hanımefendinin öz kardeşinin bile yakinen bildiği bir ilişki vardı.

Davada 800 bin dolarlar istenirken, benim basına yansımamla milyon dolara çıkmıştır.

Zaten ‘boşandılar’ diye elimde belge olduğundan ve sonradan maddi açıdan itiraz edildiğini bilmediğim bir süreçte çok üzüldüm ve çok yıpratıldım.

Geçen hafta ağabeyi Celal ve Şafak ile Bodrum’da yemek yedik. Yalıkavak’taki evini kurduk. Dava tamamen sonuçlanınca çocuklarla orada yaşamayı düşündük. Ama bu süreç bana o kadar ağır geldi ki, yakınlarımın bildiği üzere kendisinden ayrıldım.

Daha fazla bilmeden, kimse yorum yazsın istemedim. Peki neden bugüne kadar sustum. Çocuklar için… Ama baktım ki kimse benim evladımı düşünmüyor…

Şafak’ın sadece hanımefendide bulunan 150 kiloluk fotoğrafı özel sayfalar verilip işiyle ilgili tehdit ediliyordu…

Kimsenin yuvasında gözüm olmadığı gibi, kimsenin mutsuzluğu, mutluluğum olamaz… Herkese mutlu olmasını diliyorum. Ve son olarak bana verilen ve inandığım belgeyi paylaşıyorum. Eğer sahte bir belgeyse vicdanlarıyla herkesi baş başa bırakıyorum.”