Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’tan Elon Musk’a teklif

Yayın tarihi: 1 Temmuz 2021 Perşembe 12:38 pm - Güncelleme: 1 Temmuz 2021 Perşembe 12:43 pm

Eski manken Ebru Şallı’nın iş insanı eşi Uğur Akkuş, Esquire dergisinin yaz sayısına açıklamalar yaptı. Akkuş, yeni projesi hakkında konuştu.“Elon Musk’ın sahibi olduğu uzay ve havacılık şirketi SpaceX ile temas kurduk. Türkiye’de uzay turizmi üssü açmaları konusunda teklifte bulunduk” dedi.

İş insanı ve manken Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş, Esquire dergisinin Yaz sayısına konuştu. Açıklamalar yapan Ebru Şallı’nın eşi, küçük yaşlardan itibaren iş hayatının içinde olduğunu belirtti. “Yaşıtlarımın oyun oynadığı yaşta, Kapalıçarşı’da babamın kumaş dükkanında çalışıyordum. Farklı kültürlerle karşılaşmak, başarılı olmamda etkili oldu” ifadelerini kullandı.

Uğur Akkuş şunları söyledi:

“Moda evimin içinde benimle yaşıyor. Eşim zaten modanın içinden gelen biri… Kişisel stil, insanın giydiği kıyafeti yakıştırması bence. Giydiğimiz kıyafetlerin kişiliğimizi sergilediğine inanıyorum. İş hayatında daha çok koyu renkli takım elbiseler giyiyorum. Elon Musk’ın sahip olduğu uzay ve havacılık şirketi SpaceX ile temas kurarak, Türkiye’de uzay turizm üssü kurmaları konusunda görüşmeler gerçekleştirdik. Ortadoğu, Kuzey Afrika, Avrupa ve Türki Cumhuriyetler için uzay turizm üssü olabilecek potansiyele sahibiz. Bulunduğumuz coğrafyada yer alan ülkelerdeki kişilerin, uzay seyahati için 17 saat sürecek bir yolculukla Florida’ya gitmek yerine Türkiye’den hareket etmeleri daha kolay olacak. Kapadokya’da uzay turizm üssü kurulması konusunda iş birliği teklifinde bulunduk. Türkiye’yi uzay turizminin merkezi yapmayı hedefliyoruz”