Ebru Şallı şiddet iddialarını yalanladı, görgü tanığı konuştu

Yayın tarihi: 25 Ekim 2022 Salı 11:15 am - Güncelleme: 25 Ekim 2022 Salı 11:33 am

Ünlü manken Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş’tan araç içinde şiddet gördüğü ve çevredekiler tarafından kurtarıldığı iddialarını yalanladı. Ancak görgü tanığı “Ebru Şallı’yı araçtan biz çıkardık. Şok halindeydi. Kendi aracımıza aldık” dedi.

Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş şiddet iddiasıyla gündeme geldi. İddiaya göre Şallı, araç içinde eşinden şiddet gördü ve ünlü mankeni çevreden yetişenler kurtardı. Ünlü manken iddiaları sosyal medya hesabı üzerinden yalanladı.

Ancak olayın görgü tanığı yaşananları Teve2’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ isimli programda anlattı. Yayına telefonla bağlanan görgü tanığı, şunları söyledi:

“8 Ekim günü saat 14.30 sularında Emirgan’dan Beşiktaş’a doğru giderken sıkışan trafikte çığlık sesi duyduk. Arkadaki araçta bir kadının inmeye çalıştığını, adamın ise zorla kapıyı kapattığını gördük. Hem sözlü şiddet vardı hem de kadını darp ediyordu. Araçtan indik.

“BİZ ARAMIZDA TARTIŞIYORUZ”

Halam camları yumrukladı. Babam da arabayı önüne kırdı. Sonra (Uğur Akkuş) aracı durdurup ‘Biz aramızda tartışıyoruz, ben onu indireceğim’ dedi. Araçtan inerek kendisi kapıyı açtı eşine. Ebru Şallı’yı araçtan biz çıkardık. Titremiş, korkmuş, şok halindeydi. Sakinleşsin diye kendi aracımıza aldık. ‘Bir yeriniz acıyor mu?’ diye sorduğumuzda bize göğsüne darbe aldığını, göğsünün acıdığını söyledi. Otopark görevlileri yoldan geçen bir ambulansı çevirmişti, ambulansa bindirdik.

RÖNTGEN ÇEKTİRMİŞ

155’i aradım. Beklerken ambulanstakiler ‘Ebru Hanım eşinden şikâyetçi olmak istemiyor’ dedi. ‘Size yardım edecek birileri var mı?’ diye sorduk. O da annesi ve ablasının geleceğini söyledi. Bu olayı basına anlatmak gibi bir düşüncemiz yoktu. Ancak baskı ya da tehdit altında olabilir diye düşündük.”

Olayın ardından Ebru Şallı’nın Etiler’deki özel bir kliniğe gidip muayene olduğu ve röntgen çektirdiği öğrenildi.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş’tan boşanma kararı!