Ebru Şallı: Onlara kalsa ölmemi istiyorlar

Yayın tarihi: 27 Temmuz 2020 Pazartesi 9:16 am - Güncelleme: 27 Temmuz 2020 Pazartesi 9:16 am

Oğlu Pars’ı lenfoma hastalığı yüzünden kaybeden Ebru Şallı zor günlerin ardından moral bulmak için eşi Uğur Akkuş ile tatile çıkmıştı. Hayatına kaldığı yerden devam etmeye çalışan Ebru Şallı tekne pozu ile beğeni toplarken bazı takipçileri tarafından da eleştirildi. Ebru Şallı eleştirilere “Onlara kalsa ölmemi istiyorlar” sözleriyle yanıt verdi.

Geçtiğimiz aylarda 9 yaşındaki oğlu Pars’ı lenfoma hastalığı yüzünden kaybeden Ebru Şallı zor günlerin ardından moral bulmak için eşi Uğur Akkuş ile tatile çıkmıştı.

Ebru Şallı, Instagram’da oğlunu kaybettiği Nisan ayından sonra ilk kez bir tatil fotoğrafını paylaştı.

Hayatına kaldığı yerden devam etmeye çalışan Ebru Şallı tekne pozu ile beğeni toplarken bazı takipçileri tarafından da eleştirildi.

Küçük oğlu Pars’ı kaybettikten sonra zor günler geçiren Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş’la Bodrum’daki evlerinde tatil yapıyor. Günlerdir evinden dışarı çıkmayan Şallı, önceki gün ilk defa denize girdi.

Geçen nisanda 10 yaşındaki oğlu Pars’ı kaybeden Ebru Şallı, Instagram’da 3 ay sonra ilk kez bir tatil fotoğrafını paylaştı. Ardından eşi Uğur Akkuş ile Bodrum’daki teknelerinde görüntülendiler. Bu kareleriyle sosyal medyayı sallayan Ebru Şallı, POSTA’ya konuştu.

“OĞLUMLA BAĞLANTIDAYIM”

“Ayakta durmaya çalışıyorum. Aldığım ilaçlarla kafam gidip geliyor. Bu acı öyle zor ki. Tarif edilemez. Oğlum Beren ve eşim Uğur beni hayata bağlıyor. Her an Ponçiğim ile bağlantıdayım. Oğlum gerçek bir melekti. Hastanede biriktirdiği parayla iki omurilik felçlisi çocuğa akülü sandalye almıştı. Allah bana, onun annesi olmayı nasip etti. Şanslıyım ve şükrediyorum.”

“Sosyal medyada fotoğraflarım eleştirilmiş. Milletin ne dediğini takmıyorum. Onlara kalsa ölmemi istiyorlar. Öleyim de, ne geçecek ellerine?

Ponçiğim’in vasiyetini yerine getireceğim. İlik nakli tecrit odasında bana şunu söylemişti: ‘Anne hep mutlu ol, gül, böyle güzel kal.’ Şimdi bu sözlere sarılıyorum. Allah, Ponçiğim’in gücünü içime verdi.”

“MEZARI CENNET BAHÇESİ”

“Mezarı başında köpekleri, kuşları, kedileri var. Oğlumu hiç yalnız bırakmıyorlar. Onları besliyor ve onlara bakıyorum. En büyük hayali hayvan barınağı kurmaktı. Küçük bir barınağı var şimdi. Cennet bahçesi gibi.”
“Oğlum çok yüksek bir bilinçteydi. Ondan hep bir şeyler öğrendim. Allah eşim Uğur’dan da razı olsun. 2 yıllık hastane sürecinde hep benimleydi. Ponçik onu çok sevdi.”