Ebeveynleriniz hala rahatsız edici pozisyonlarda mı süpürüyor?

Yayın tarihi: 10 Eylül 2021 Cuma 2:12 pm - Güncelleme: 14 Eylül 2021 Salı 2:16 pm

Artık yaşlıların acı veren pozisyonlarda vakum yapmasına izin vermeyin!

Ailenizde hareket kabiliyetini kaybetmelerine rağmen günlük temizlik işlerini üstlenen ve evi temiz ve rahat tutan daha yaşlı yetişkinler var mı (eşiniz, ebeveynleriniz veya büyükanne ve büyükbabanız)? Özellikle mobilyaların altı olmak üzere zemini temizlemekte zorlandıklarını ve sonrasında bacaklarının ağrıdığını ve ağrıdığını fark ettiniz mi?

Temizlerken sürekli çömelme ve eğilme, sağlıkları için ciddi bir tehdittir.
İnsan vücudunun kasları ve kemikleri, endokrin ve bağışıklık sistemi yaşlandıkça “dejenere olur”, bu da kas kütlesi kaybına, kıkırdak esnekliğinin azalmasına ve osteoporoza neden olur. 60 yaşına gelindiğinde, insanlar eklemleri koruyan ve sabit tutan kas kütlesinin %30’unu kaybederler. Kıkırdak esnekliğinin azalması nedeniyle eklem yüzeyleri arasındaki aşınmalar ve osteoporoz ağrıya neden olur. Ve kaslar ve eklemler daha fazla baskı aldığında daha da kötüleşir. Yaşlıların sağlığı için her gün evi temizlerken onları rahatsız edici pozisyonlardan uzak tutmak önemlidir.

Bu yüzden Redkey F10 elektrikli süpürgeyi öneriyoruz. Bir düğmeye bastığınızda uzatma borusu, mobilyaların altında zahmetsizce kayan döner bir kola dönüşecektir. Bitirdiğinizde, kolu normal bir uzatma tüpüne geri döndürmek için elektrikli süpürgeyi kaldırabilirsiniz.

Bazı yaşlı kişilerin görme kaybı nedeniyle ince tozları görmede sorun yaşayabileceği gerçeği göz önüne alındığında, Redkey F10 fırça başlığında LED ışıklar ve tozu algılayan ve buna göre emiş gücünü otomatik olarak ayarlayan akıllı bir sistemle donatılmıştır (maksimum 23.000pa).
Yukarıdaki şaşırtıcı özelliklerin yanı sıra Redkey F10, ikincil hava kirliliği önleme için üç aşamalı bir filtreleme sistemine, daha iyi manevra kabiliyeti için büyük tekerleklere ve atıkların kolayca atılması için bir tık-çıkar toz kapağına sahiptir. Redkey F10, tasarımının her detayıyla yaşlılara gösterdiği özeni gösteriyor.
Ailenizdeki yaşlıların garip pozisyonlarda süpürdüğünü fark ederseniz, şimdi ne yapacağınızı biliyorsunuz.
Resmi web sitesi: https://www.redkeyofficial.com/