E-Devlet’ten öğrenmeye devam ediyorlar! Can Yılmaz’dan sonra bu sefer de bir gazeteci

Yayın tarihi: 12 Ekim 2022 Çarşamba 4:28 pm - Güncelleme: 12 Ekim 2022 Çarşamba 4:28 pm

Senarist-Yazar Can Yılmaz‘ın haberi olmadan BBP üyesi yapıldığını öğrenen Gazeteci Eren Güvendik de E-Devlet’ten BBP üyesi yapıldığını öğrendi.

Komedyen Cem Yılmaz’ın Ağabeyi Yazar ve Senarist Can Yılmaz’ın E-Devlet’e girince haberi olmadan Büyük Birlik Partisi(BBP)’ne üye yapıldığını fark eden Gazeteci Eren Güvendik de E-Devlet’e girdi. Eren Güvendik kendisinin de Büyük Birlik Partisi’ne üye yapıldığını gördü. E-Devlet sisteminde “Büyük Birlik Partisi – Ankara Keçiören Teşkilatı 2022/1 dönem aktif üyesisiniz” yazısıyla karşılaştı.

“HİÇBİR SİYASİ PARTİYE BAŞVURUM YOKTU”

KRT’ye konuşan Güvendik olayla ilgili şunları söyledi:

“Dün Twitter’da Cem Yılmaz’ın ağabeyi Can Yılmaz’ın tweetinden sonra Can Yılmaz’ı ve Cem Yılmaz’ın yeğenini Büyük Birlik Partisi’ne üye yaptıklarını gördüm. Ben de E-Devlet sistemine girip kontrol ettikten sonra Büyük Birlik Partisi Ankara Keçiören 2022 1. Dönemine üye yapıldığımı gördüm. Ben gazeteci olduğum için hiçbir siyasi partiye üyelik başvurum yoktu. Meslek icabı bütün partilere gideriz, onlarda bilgilerimiz mutlaka olur. Ancak benim herhangi bir partiye siyasi üyelik talebim yoktu. Bilgim ve rızam dışında böyle bir üyelik oluşturulmuş. Benim de böyle bir mağduriyetim oluştu. En kısa zamanda da gerekli girişimleri başlattıktan sonra üyelikten istifa edeceğim”

E-Devlet’e girince fark etti! Cem Yılmaz’ın kardeşini siyasi parti üyesi yapmışlar