E-5’te dehşet anları! Tekme ve yumruklar havada uçuştu

Yayın tarihi: 17 Eylül 2023 Pazar 8:35 pm - Güncelleme: 17 Eylül 2023 Pazar 8:35 pm

İstanbul’da E-5 Karayolu Okmeydanı mevkiinde yol tartışması kavgaya dönüştü. Kavgada, taraflar tekme ve yumruklarla birbirine girdi.

Olay, İstanbul’da E-5 Karayolu Kağıthane Okmeydanı mevkisi Ankara istikametinde dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İHA’nın haberine göre, Kadıköy istikametine giden 34 KS 3418 plakalı hafif ticari araç sürücüsü ile 34 MG 9314 plakalı otomobil sürücüsü arasında trafikte yol verme sebebiyle tartışma çıktı. Haliç Köprüsü’nü geçtikten sonra tartışmanın büyümesi üzerine Okmeydanı yol ayrıma gelen iki sürücü, trafiğin yavaşladığı anlarda da tartışmaya devam etti. Sürücülerin yanlarındaki yolcuların da tartışmaya dahil olması üzerine kavga çıktı.

YUMRUKLA CAM KIRIP SÜRÜCÜYÜ DARP ETTİLER

Hafif ticari aracın sürücüsü ve 2 kişi, otomobil sürücüsünün yanına gelerek aracı tekmeledi. Hafif ticari araç sürücüsü ve yanındakiler otomobilin camlarını da yumrukladı. Otomobil sürücüsü kaçmaya çalışsa da başarılı olamadı. Trafiğin yavaşlamasını fırsat bilen saldırganalr, bir süre sonra otomobilin camını kırıp sürücüye yumruk ve tekme atmaya başladı. Araç sürücüsü ise, bir yandan kendini savunmaya çalıştı bir yandan da yaşananları cep telefonuyla kaydetti.

ŞİKAYETÇİ OLMADILAR

Kavga sonrası araçlarından inen taraflar bir süre daha tartışmaya devam etti. Tartışma yeniden küfürlü kavgaya dönüştü. Birbirlerine tekme ve yumruklarla saldıran tarafların kavga ettiği anlar yoldan geçen bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıdı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Saldırıya uğrayan 2 kişi hafif şekilde yaralanırken, saldırıya uğrayan sürücünün otomobilinde hasar meydana geldi.

Olayın ardından polis ekipleri tarafları gözaltına alarak emniyete götürdü. Emniyette ifadeleri alınan şahıslar ilk olarak birbirlerinden şikayetçi oldu. Ardından şikayetlerinden vazgeçtiler. Taraflar, daha sonra serbest bırakıldı.

Trafikte ‘ters yön’ kavgası! Tekme tokat birbirlerine girdiler, yerde sürüklendiler