Dwayne Johnson, ‘Black Adam’ için tarih verdi

Yayın tarihi: 29 Mart 2021 Pazartesi 5:21 pm - Güncelleme: 29 Mart 2021 Pazartesi 5:21 pm

Hollywood yıldızı Dwayne Douglas Johnson, DC Comics filmi olan ‘Black Adam’ için tarih verdi. Amerikalı oyuncu, 2022’nin Temmuz yayında filmin izleyiciyle buluşacağını söyledi.

DC Comics’in Black Adam karakterini canlandıracak olan Dwayne Johnson, sosyal medya hesabı üzerinden New York Times Meydanı’nda çektiği bir video paylaştı. Johnson’ın kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımda filmin yayınlanma tarihi yer alırken, videodaki bir ses ‘DC Evreni’nde güç hiyerarşisi değişmek üzere’ dedi. Oyuncunun ‘Black Adam’ karakteriyle yer alacağı film, aynı zamanda Johnson’ın ilk DC filmi olacak. Johnson, Black Adam’ın bir ‘anti kahraman’ olacağını söyleyerek, “Hayatımda oynadığım rollerin hepsinden farklı” açıklamasını yapmıştı.

Black Adam’ın oyuncu kadrosunda Dwayne Johnson’ın yanı sıra Marwan Kenzari, Atom Smasher rolüyle Noah Centineo, Cyclone rolüyle Quintessa Swindel, Hawkman rolüyle Aldis Hodge yer alacak. Black Adam, Shazam spin-off’u olarak çıkacak.

DC COMICS

Amerikalı bir çizgi roman yayıncısı olan DC Comics, 1934 yılında ‘National Allied Publications’ adıyla kuruldu. Amerika çizgi roman endüstrisinin en büyük ve en eski şirketlerinden birisi olan şirket0 adını kendi serilerinden biri olan ‘Detective Comics’in baş harflerinden alıyor. DC Comics, çizgi romanın tanınması ve sevilmesi konusunda yapımlarından biri olan Marvel ile başı çekmişti.

DC Comics evreninin en popüler karakterleri ise şunlar:

  • Superman
  • Batman
  • Joker
  • Catwoman (Selina Kyle)
  • Green Lantern