Duyanların ağzı açık kaldı! Göz bebeğinin yansımasından evini buldu tecavüze yeltendi

Yayın tarihi: 11 Ekim 2019 Cuma 3:22 pm - Güncelleme: 11 Ekim 2019 Cuma 3:22 pm

Sapık bir hayranı genç şarkıcının fotoğrafından evinin adresini buldu. Kullandığı yöntem duyanların ağzını açık bıraktı.

J-pop grubu Tenshitsukinukeniyomi’nin bir üyesi olan Ena Matsuoka sapık hayranı tarafından cinsel saldırıya uğradı. 26 yaşındaki Hibiki Sato’nun, 21 yaşındaki Ena Matsuoka’ya saplantılı olduğu ve sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar sayesinde şarkıcının evini tespit ettiğini itiraf etti.

Yüksek kalitede paylaştığı fotoğrafları yakınlaştırdığında göz bebeklerindeki yansımayı ters çevirip şarkıcının adresini bulduğunu söyleyen Sato, genç şarkıcıyı evinin önünde taciz etti. Sato, bir yansımada otobüs durağı fark ettiğini, ardından yaptığı araştırmalar sonucu genç şarkıcının yaşadığı eve ulaştığını belirtti.

Saldırıda hafif şekilde yaralanan 21 yaşında Ena Matsuoka, sapıktan şikayetçi olurken, sosyal medyada paylaşım yapmaya devam edeceğini ve hayranları ile görüşeceğini açıkladı. Genç şarkıcı, “Bir kişinin böyle bir şey yapması herkesin böyle olacağı anlamına gelmez. Bize değer veren tüm hayranlarımızı çok seviyoruz” dedi.

Uzmanlar uyardı

Sosyal medya uzmanları yapılan paylaşımların insanların günlük yaşantısı hakkında çok fazla bilgi verdiğini söyledi. Özellikle ünlü isimlerin yaptıkları paylaşımlarda dikkatli olması gerektiğinde uyarılarda bulunan uzmanlar, “Sanatçıların zaman zaman takıntılı hayranları oluyor. Bunlar kimi zaman zarar dahi verebiliyor. Sanatçılar konum etiketleri konusunda dikkatli olmalılar. Öte yandan fotoğrafın kalitesini otomatik olarak düşüren programlar var. Bunları kullanmanları kendileri için önleyici önlem olarak kullanılabilir” açıklamasında bulundu.