Duyan da CHP genel merkezinde çalışıyor sanacak! Selvi’nin derdi CHP

Yayın tarihi: 17 Ocak 2022 Pazartesi 11:43 am - Güncelleme: 17 Ocak 2022 Pazartesi 11:43 am

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, CHP’yi karıştırmak için oturduğu yerden komplo iftiralarına devam ediyor. Dün Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’yü akladığını iddia eden eski FETÖ’cü Selvi, bugün de Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında dosya savaşı yaşandığını yazdı.

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi  komplo dolu yazılara devam ediyor. Selvi bugünkü yazısında Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu arasında dosya savaşı olduğunu iddia etti. Sözlerine devam eden Selvi medyayı da işin içine dahil etti.

Abdulkadir Selvi öyle bir konuda rekor kırdı ki…

İşte Abdülkadir Selvi’nin yazısının ilgili bölümü:

CHP’de belediye başkanları, il teşkilatları ve milletvekilleri arasında İmamoğlucular ve Kılıçdaroğlucular ayrışması başladı. Ama asıl mücadele İmamoğlu’nu destekleyen medya ile Kılıçdaroğlu’nu destekleyen gazeteciler arasında yaşanıyor. Belediye imkânlarını kullanarak İmamoğlu bu yarışta öne geçmiş gözüküyor.

DOSYALAR TUTULUYOR

Kılıçdaroğlu’nun Pensilvanya ile görüşmesine daha önceki yıllarda ilgi göstermeyen muhalif medyanın şimdi gündem yapmasının altında bu mücadele yatıyor. Artık Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu ekipleri birbirleri hakkında dosyalar tutmaya başladılar.

MESUT YILMAZ- HASAN CELAL GÜZEL OLAYI

Sizi buradan alıp ANAP’taki liderlik mücadelesine götürmek istiyorum. Özal’dan sonra ANAP’ın başına geçmek için kıran kırana bir mücadele yaşanıyordu. Mesut Yılmaz’ı, TÜSİAD başta olmak üzere İstanbul’un iş dünyası, Semra Özal, liberaller ve merkez medya destekliyordu. Başbakan Yıldırım Akbulut ise klasik parti tabanından destek alıyordu. Ama Özal ailesini karşısına almıştı. Özal’ın, “Tank Hasan” adını taktığı Hasan Celal Güzel’i ise muhafazakâr-milliyetçi taban ile “milli unsurlar” istiyordu. Hasan Celal Güzel, içinde trajik bir trafik kazasında hayatını kaybeden Hande Mumcu’nun da yer aldığı “Özal-Bush görüşmesinin tutanakları” iddialarıyla tasfiye edildi.

CHP’den Abdulkadir Selvi’nin MEB iddiasına yanıt

Bunu niye hatırlattım?

MASONLUK İDDİASI

Parti içi muhalefet kimi zaman çok ilginç tasfiyelere neden olabiliyor.

Demirel’in mason olduğuna dair iddialar da yine AP kongresi öncesinde gündeme taşınmıştı. Parti içi rakipleri tarafından.

ANAP kongresi öncesinde de Mesut Yılmaz’ın mason olduğuna dair bir dosya dolaştırılıyordu. Mesut Yılmaz’a ulaşıp elimdeki dosyanın ışığında mason olup olmadığını sormuştum. İddialardan haberi olmuştu. İddia edilen belgeyi incelettiğini, sahte olduğunu ve sonradan üretildiğinin tespit edildiğini söylemişti. Mason olmadığını söyleme gereği duymuştu.

İnsan yaşlı olunca bunları hatırlıyor.

Bakalım CHP’deki Kılıçdaroğlu-İmamoğlu mücadelesi bizi nerelere götürecek?

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ