Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir etkinlikte Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur konuşurken araya girdi. Özbek Timur'a, "Rol çalma" dedi.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yolunda hafta sonu ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak Galatasaray'da bugün 2000 yılındaki UEFA Kupası zaferinin yıl dönümü kapsamında "UEFA Kupası Zaferi Yıl dönümü" etkinliği düzenlendi.

ESKİ BAŞKANLAR BİR ARADA

Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen piknik etkinliğine Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, Galatasaray Başkan Yardımcısı Metin Öztürk ve kulübün eski başkanları Alp Yalman, Faruk Süren, Adnan Polat ve Burak Elmas yer aldı. Organizasyonda Dursun Özbek, Erden Timur, Metin Öztürk, Okan Buruk, Alp Yalman, Faruk Süren, Adnan Polat ve Burak Elmas açıklamalarda bulundu. Erden Timur ve Dursun Özbek birbirine sarıldı. O anlarda salonda alkış sesleri yükseldi.

"YARALANMAYA ÇOK MÜSAİT BİR BİRLİK"

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, şöyle konuştu: "İki yılı doldurmak üzereyiz. Herkesle acısıyla, tatlısıyla çok güzel zaman geçirdik. Ben taraftar olarak, Galatasaray'ın ne kadar büyük bir camia olduğunu biliyordum. Ama yönetici olduktan sonra, dış dünya ile ilişkiler kurduktan sonra, bunu kimseyi coşturmak için söylemiyorum, o kadar büyük camia ki... Potansiyelimizin çok azını kullanıyoruz bunu gördüm. Böyle bir şey yapmaya çalışıyoruz. Benim gördüğüm, en önemli şey Galatasaray'ın birlikteliğini sağlamak. Maalesef çok yaralanmaya çok müsait bir birlik. Belki de burada hep birlikte yapmamız gereken o birliği muhafaza etmek. Onu yaptığımızda şampiyonluklar da böyle tesisler de geliyor. Tüm emek verenlere teşekkür ediyorum. Herkese çok çok saygılar sunuyorum."

DURSUN ÖZBEK'TEN ERDEN TİMUR'A: ROL ÇALMA

Öte yandan, "Herkesin emeği çok büyük. Başta başkanımıza ve tüm emek verenlere teşekkür ediyorum. Fatih kardeşimiz, İbrahim abi…" diyen Erden Timur'a, Dursun Özbek, "Rol çalma, rol çalma." dedi. O anlar gülüşmelere neden oldu. https://tele1.com.tr/galatasaray-baskan-adayi-suheyl-batumdan-erden-timur-mesaji-kapimiz-acik-1062934/ https://tele1.com.tr/dursun-ozbek-erden-timur-icin-harekete-geciyor-1067587/ Dursun Özbek, Erden Timur