Dursun Özbek’ten Batshuayi sorusuna cevap: Bu sorular maliyeti etkiliyor

Yayın tarihi: 28 Haziran 2024 Cuma 12:40 pm - Güncelleme: 28 Haziran 2024 Cuma 1:01 pm

Haber: TELE1 Haber Merkezi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Batshuayi transferi hakkında sorulan soruya “Michy Batshuayi‘nin nesini sordun, anlamadım. Bu sorular transferin maliyetini etkiliyor” dedi.

Galatasaray Kulübü ile Puma markası forma sponsorluğu anlaşması imzaladı. Söz konusu anlaşma Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta gerçekleşti. İmza töreni sonrası Dursun Özbek açıklamalarda bulundu ve gazetecilerin sorularına cevap verdi.

Michy Batshuayi İstanbul’a geliyor

Özbek’in açıklamaları şöyle:

“Hedefimiz 25. şampiyonluk ve 5. yıldız. PUMA’nın 5 yıldızlı formalar için hazırlıklara başladığını düşünüyorum. Şimdiden bu tasarımları görmek için sabırsızlanıyorum. Takımın omurgasını korumayı düşünüyoruz. Herhangi bir oyuncumuz ile ilgili teklif gelmedi. Çok çetin bir sezon olacak. Güç kaybetmeyi düşünmüyoruz. Aksine takımı daha da güçlendireceğiz.

Acun Ilıcalı: İsteseydik Batshuayi’yi takımda tutardık

‘KULÜP İÇİN EN İYİSİNİ ALMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Bu benim 5 veya 6. transfer dönemim. Transferde beklentiler var. En iyi transferleri yapmak ve en kuvvetli takımı kurmak hedefimiz. Baskı demek yerine, iyi incelemek ve iyi karar vermek gereken bir konu diye düşünüyorum. Attığınız imza sizi bağlıyor. Kulübün ekonomik düzeyinin de dikkate alınması lazım. Bunu yanlış anlamasınlar, transfer yapmayacağız gibi bir ifade olarak söylemiyorum. Çok iyi transfer ekibimiz var. Kulüp için en iyisini almak için çalışıyoruz. Ancak transferde dediğim şeyleri de gözden kaçırmamalıyız.

Oğuz Aydın ve Batshuayi sorusu:

“BU SORULAR MALİYETİ ETKİLİYOR”

Oğuz Aydın iyi bir futbolcu. Gündemimizde olabilecek bir futbolcu. Şu anda söyleyeceklerim bundan ibaret. Michy Batshuayi’nin nesini sordun, anlamadım. Bu sorular transferin maliyetini etkiliyor. Transfer açıklamalarımızı genelde bittikten sonra yapıyoruz.”

Kaynak: HABER MERKEZİ