Dursun Özbek’in şoförü ve Stat Güvenlik Müdürü’nden Ekol TV ekibine saldırı

Yayın tarihi: 4 Ağustos 2024 Pazar 9:35 am - Güncelleme: 4 Ağustos 2024 Pazar 9:37 am

Süper Kupa maçının ardından Dursun Özbek’i görüntülemek isteyen Ekol TV ekibi, Stat Güvenlik Müdürü ve Özbek’in şoförünün saldırısına uğradı.

Galatasaray ile Beşiktaş dün Süper Kupa maçında İstanbul Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Siyah beyazlı ekip, ezeli rakibi Galatasaray’ı 5-0 mağlup ederek kupaya uzanan taraf oldu.

Maçın ardından Ekol TV muhabiri Sezgin Gelmez ile kameraman Buğra Arslan, Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek’i görüntülemek isterken, Stat Güvenlik Müdürü ve Özbek’in şoförünün saldırısına uğradı.

Ekol TV’nin yayınladığı görüntülerde, Gelmez ile Arslan’a iterek müdahale edildiği görüldü.

“DURSUN BAŞKAN RAHATSIZ EDİLMEDİ”

Sezgin Gelmez maçın ardından yaşanan olayı şu ifadelerle anlattı:

“Biraz önce burada bir tatsızlık yaşandı. Hemen burada, çıkış kapısında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yanında yöneticiler de vardı, korumalarıyla birlikte Stat Müdürü Mesut Bey de var, onlarla birlikte çıkıyorlardı. Kameraman arkadaşım Buğra Arslan da onların görüntüsünü çekiyordu. İşte o sırada gruptan bir tatsızlık yaşandı. Çekilmesi istendi Buğra’nın ama Buğra orada görevini yapıyordu. Hiçbir şekilde de Dursun Başkan’ı rahatsız etmedi, önüne geçmedi, yanından geçmedi. O sırada Stat Güvenlik Müdürü bir harekette bulundu. Daha sonra da arkasından Mesut Bey, daha sonra da Dursun Başkan’ın şoförü Ümit Bey… Gözümün önünde olan bir olaydı, kameraman arkadaşım Buğra’yı itti. Sonra ben yaptığının ayıp olduğunu söyleyince de benim de üstüme yürümeye kalktı ve ondan sonra uzaklaştırdılar. O şekilde buradan uzaklaştı. Yaşanan olay bu.”

Ezeli derbide tarihi fark! Galatasaray’ı sahadan silen Beşiktaş Süper Kupa’da şampiyon

Süper Kupa maçının ardından Dursun Özbek’i görüntülemek isteyen Ekol TV ekibi, Stat Güvenlik Müdürü ve Özbek'in şoförünün saldırısına uğradı.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ