Dursun Özbek’e ‘Gel başkan ol’ teklifi

Yayın tarihi: 23 Nisan 2021 Cuma 12:36 pm - Güncelleme: 23 Nisan 2021 Cuma 12:39 pm

Krizin gölgesinde seçime hazırlanan Galatasaray’da Başkan Mustafa Cengiz’in iki yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay eski başkan Dursun Özbek ile görüştü.

Galatasaray Kulübü’nde Mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimi için geri sayım başladı. Sarı-kırmzılılarda Abdurrahim Albayrak ile Yusuf Günay’dan flaş bir hamle geldi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Albayrak ve Günay, Başkan Mustafa Cengiz tarafından sürekli eleştirilen Dursun Özbek’in kapısını çaldı ve ‘Gel başkan ol’ çağrısında bulundu.

“ÖDENMESİ GEREKEN 300 MİLYON LİRA VAR”

2’inci başkan Abdurrahim Albayrak ile Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, geçtiğimiz günlerde bir araya geldikleri Özbek’e, “Kulüp çok zor durumda. Sadece haziran ayında ödenmesi gereken 300 milyon lira var. Bu parayı ancak siz verebilirsiniz. Galatasaray’ın kurtuluşu sizde. Gel başkan ol. Sizin oluşturacağınız bir yönetimde de yer alalım” teklifinde bulundu.

DURSUN ÖZBEK’TEN YANIT

Eski Başkan Dursun Özbek’in ise “Bunu şu ortamda kabul etmem, Galatasaray’ın örf ve adetlerine yakışmaz. Abdurrahim çok istekliysen sen aday olabilirsin” yanıtını verdiği öğrenildi. Görüşmenin, Başkan Mustafa Cengiz’in 7 yönetici tarafından istifaya davet edilmesinden hemen sonra gerçekleştiği bildirildi.