Dursun Özbek kesenin ağzını açtı! Abdülkerim Bardakçı için 51 milyon lira…

Yayın tarihi: 24 Haziran 2022 Cuma 2:28 pm - Güncelleme: 24 Haziran 2022 Cuma 2:28 pm

Konyaspor’un genç oyuncusu Abdülkerim Bardakçı için Fenerbahçe ve Galatasaray devreye girmişti. Fenerbahçe ile anlaşmasında pürüz yaşayan Bardakçı Galatasaray’ı seçti. Galatasaray’ın Bardakçı için 2,8 milyon euro (güncel kurla 51 milyon lira) ödeyeceği bildirildi.

Galatasaray ‘da göreve başladıktan sonra Domenec Torrent ve Sensibile ile yollarını ayıran Dursun Özbek yönetimi, sportif direktörlük görevine Cenk Ergün’ü, teknik direktörlük görevine ise Okan Buruk’u getirdikten sonra transfer sezonunun ilk transferini yaptı.

ABDÜLKERİM BARDAKÇI GALATASARAY DEDİ

Sarı-kırmızılı kulüp, uzun süredir Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın transfer gündeminde olan stoper Abdülkerim Bardakçı için Konyaspor ve oyuncu ile anlaşmaya vardı.

2,8 MİLYON EURO ÖDEYECEK

Spor muhabiri Ali Naci Küçük kendisine ait sosyal medya hesabından sözleşmenin detaylarını duyurdu. Küçük, Galatasaray’ın Konyaspor’a Abdülkerim Bardakçı için 2,8 milyon euro ödeyeceğini söyledi.

FENERBAHÇE İLE ANLAŞAMADI

Konyaspor, dün Fenerbahçe ile Abdülkerim için prensip anlaşmasına varmıştı ancak oyuncu ile Sarı-lacivertli kulüp arasındaki görüşmelerde pürüz çıkınca taraflar masadan kalkmıştı. Bu gelişme sonrası Beşiktaş ile birlikte transfere dahil olan Galatasaray, ezeli rakiplerine çalım atarak transfer yarışını kazandı.

Konyaspor ile 2.8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşan Sarı-kırmızılı kulüp, Abdülkerim Bardakçı’yı da ikna etti. Milli stoper, tercihini Galatasaray’dan yana kullandı.

KONYASPOR: FENERBAHÇE İLE ANLAŞTIK AMA…

Konyaspor yetkilileri sabah saatlerinde DHA’ya yaptığı açıklamada Abdülkerim için Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardıklarını ancak Sarı-lacivertli kulübün oyuncu ile görüşmesinde pürüz çıktığını, son kararı Abdülkerim’in vereceğini belirtmişti.