Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz’dan manidar ‘Nazi Almanya’lı adalet paylaşımı: Darısı…

Yayın tarihi: 22 Aralık 2019 Pazar 6:01 pm - Güncelleme: 22 Aralık 2019 Pazar 6:01 pm

İYİ Parti Milletvekili ve Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz’dan Türkiye’deki adalet sistemine ilişkin ‘Nazi Almanya’lı manidar adalet paylaşım geldi.

Melih Gökçek’in mal varlığı araştırılsın” diyen hakimi görevden alınması ile iyice ayyuka çıkan ve seçildikten sonra Ankara’daki imar rantının üzerine gittiği için müfettişlerce koğuşturmaya uğrayan Mansur Yavaş’ ile devam eden; Çorum Kayseri ve Konya’da ki Sayıştay raporları ile sabit yolsuzlukların sümen altı edilmesi ile doruk noktasına ulaşan Saray Adaleti’ne, toplumun herkesiminden gelen tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor!

Son olarak İYİ Parti Milletvekili ve Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz’dan Türkiye’deki adalet sistemine ilişkin ‘Nazi Almanya’lı manidar adalet paylaşım geldi. Yılmaz, ‘Nazi Almanya’sı döneminden sonra bir çoğu yargılanarak tutuklanıp,  yargılanan eski hakim, yargıç ve savcılara ilişkin bir fotoğrafı paylaştı. “Resimde utançlarından yüzünü kapatan insanlar Nazi Almanya’sının hakim ve savcıları imiş.” diyen Yılmaz,  “Darısı…” diyerek manidar bir göndermede bulundu.

İşte İYİ Parti’li Yılmaz’ın sosyal medyada ses getiren o paylaşımı