Durakta bekleyen kadını taciz eden FETÖ’cü eski polis itiraz üzerine tutuklandı

Yayın tarihi: 21 Temmuz 2022 Perşembe 8:42 am - Güncelleme: 21 Temmuz 2022 Perşembe 8:46 am

Arnavutköy’de otobüs durağında bekleyen kadına cinsel organını göstererek taciz eden ve gözaltına alınan FETÖ ihraçcısı polis savcılık itirazı üzerine tutuklandı.

Arnavutköy’de otobüs durağındaki kadına cinsel organını göstererek taciz eden ve Emniyet’teki işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şüpheli itiraz üzerine tutuklandı.

2016 yılında FETÖ’ye üye olduğu gerekçesiyle polislikten ihraç edildiği ortaya çıkan şüpheli M.A Emniyetteki işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının ardından savcılık itiraz etti. İtirazı üzerine yeniden gözaltına alınan M.A  çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eski FETÖ’cü yeni tacizci! Durakta bekleyen kadına cinsel organını gösterdi

NE OLMUŞTU?

Haraççı-Hadımköy Yolu Caddesi Tümer Sokak Durağı’nda 16 Temmuz’da işe gitmek için bekleyen Y.T, bu sırada durakta bekleyen Murat A. ile karşılaştı.

Şüphelinin cinsel organını göstererek tacizde bulunması üzerine tepki gösteren ve cep telefonu kamerasıyla olayı kayda alan Y. T, çevredekilerden de yardım istedi.

Vatandaşların kendilerine yöneldiğini gören Murat A, olay yerinden ayrıldı.

Durumun polis ekiplerine bildirilmesi üzerine yapılan araştırmada kimliği tespit edilen Murat A, kısa sürede gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.