‘Dur’ ihtarına uymayıp aracını polisin üzerine süren sürücü: Eşimle boşanma aşamasındayım

Yayın tarihi: 10 Kasım 2023 Cuma 1:37 pm - Güncelleme: 10 Kasım 2023 Cuma 1:37 pm

Bursa’da ‘Dur’ ihtarına uymayıp aracını polislerin üzerine sürüp kaçan sürücü, 5 kilometrelik takip sonucu yakalandı. “Eşimle boşanma aşamasındayım” diyerek kendini savunan sürücünün aracı trafikten men edildi.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde Trafik Şube Müdürlüğü denetim yaptı. Denetimler sırasında ‘Dur’ ihtarına uymayan bir sürücü, aracını polislerin üzerine sürüp kaçtı. Bölgeye takviye isteyen ekipler, sürücüyü takip etti.

5 KİLOMETRELİK TAKİP

Kaçmaya devam eden şüpheli, izini kaybettirmek için ara sokaklara girdi. Şüphelinin kaçış güzergahını kapatan ekipler, olası bir kaza ihtimaline karşı da güvenlik önlemi aldı. Şüpheli, yaklaşık 5 kilometrelik takibin ardından bir sokakta sıkıştırıldı. Bu kez de otomobilden inip kaçmaya çalışan şüpheli, polisler tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Polisler tarafından yakalanan şüphelinin isminin Batuhan B. olduğu belirlendi.

‘EŞİMLE BOŞANMA AŞAMASINDAYDIM’

Batuhan B. olduğu tespit edilen şüpheli, yapılan kontroller sonucunda 0.93 promil alkollü olduğu belirlendi. Batuhan B, kendisine ceza yazmak isteyen polislere, “Eşimle boşanma aşamasındayım” diyerek kendini savundu. Batuhan B.’ye toplam 40 bin TL ceza kesilirken otomobil de trafikten menedildi.

Batuhan B. emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Bursa’da iki saldırgan ‘sevgilime yazdın’ diyerek bir genci metruk binada darp etti!