Dur ihtarına uymayan sürücü polisi aracının üzerinde 200 metre sürükledi

Yayın tarihi: 30 Mart 2022 Çarşamba 3:19 pm - Güncelleme: 30 Mart 2022 Çarşamba 3:19 pm

Denizli’de yol denetimi sırasında trafik polislerinin dur ihtarına uymayan bir sürücü çarptığı polis memurunu aracının üzerinde 200 metre sürükledi. Ehliyetsiz sürücü sokaktaki vatandaşların önünü kesmesi ile durdurulurken linç edilmekten çarptığı polis ve onun ekip arkadaşları tarafından kurtarıldı.

Dur ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü çarptığı polisi aracının üzerinde 200 metre sürükledi. Yolu kesilerek durdurulan sürücüyü linç edilmekten çarpıp sürüklediği polis ve onun ekip arkadaşları kurtardı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü bünyesindeki motorize Şahin Timi’nde görevli polis memuru Ezgi Gönül ve diğer polisler, Pamukkale ilçesindeki Halk Caddesi’nde trafik denetimi yaptı. Denetimde, tedirgin davranışları nedeniyle 42 yaşındaki Mahir K.’nin kullandığı 20 AV 109 plakalı otomobil, durdurulmak istendi.

Dur ihtarına uymayan Mahir K., polis memuru Ezgi Gönül’e çarpıp, kaçmaya başladı. Polis memuru Gönül, çarpmanın etkisiyle otomobilin ön kaputuna düştü. Düşmemek için hareket halindeki otomobilin sileceklerine tutunan Gönül, yaklaşık 200 metre bu şekilde gitti.

VATANDAŞLAR DURDURDU

Çevredeki vatandaşlar, önüne keserek şüpheli Mahir K.’nin otomobilini durdurdu. O anlar, bir işyerinin güvenlik kameralar tarafından anbean görüntülendi. Vatandaşların linç etmek istediği Mahir K., olayda hafif yaralanan polis memuru Ezgi Gönül ve diğer meslektaşları kurtardı.

Mahir K., gözaltına alındı.

Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten daha önce sürücü belgesine el okunulduğu için yol denetiminden kaçtığı belirlenen Mahir K. gözaltına alındı.

Gonca Vuslateri’den kendisine ‘Kezban’ diyen Nagehan Alçı’ya olay cevap