Duolingo birkaç güncelleme duyurdu

Yayın tarihi: 23 Ağustos 2021 Pazartesi 7:30 am - Güncelleme: 21 Ağustos 2021 Cumartesi 8:14 pm

Cuma günkü yıllık Duocon konferansında Duolingo, dil öğrenme uygulaması için birkaç güncelleme duyurdu. Bunların arasında, altı kişiye kadar tek bir abonelikle DuolingoPlus’a erişim sağlayan bir aile planı bulunuyor. İşte detaylar.

Yeni duyurulan aile planı, sınırsız kalp gibi avantajlar sunuyor. Uygulama içinde sınırsız kalp demek ne kadar hata yaparsanız yapın kaldığınız yerden devam edebilmeniz anlamına geliyor. Ayrıca yeni güncellemeye göre uygulamanın aboneleri uygulamada herhangi bir reklam görmeyecek. Yeni özellikler, tüm hatalarınızı gözden geçirebileceğiniz bir merkez de içeriyor. Ayrıca dil becerilerinizi test etmek için daha gelişmiş sınavlar sunuyor. Aile planı yıllık olarak satılacak, aylık olarak satın alınamayacak.

Buna ek olarak Duolingo, kullanıcıların Japonca, Korece, Rusça, Yunanca, Arapça ve Hintçe gibi Latin temelli olmayan alfabelere sahip dilleri öğretmeyi kolaylaştırmayı umuyor. Şirket, insanların karakter tabanlı dilleri kavramalarına yardımcı olmak için yeni tür alıştırmalar geliştirdiğini söylüyor. Bu arada, yakında uygulamaya beş dil daha geliyor: Haitian Creole, Zulu, Xhosa, Tagalog ve Maori. Duolingo, Zulu ve Xhosa. Şirket platformunda çeşitliliği olabildiğinde artırmaya çalışıyor diyebiliriz.

Nal’ibali COO’su Katie Huston yaptığı açıklamada, “Yıllardır Güney Afrika dillerinin statüsünü yükseltmek için çalışıyoruz” dedi. “Dünya çapında yeni kitlelere ulaşmak için adımlar atıyoruz.” Duolingo ayrıca temel düzeyde matematik öğreten bir uygulama üzerinde çalışıyor. Uygulama, şirketin dil öğrenimi için kullandığı teknolojinin aynısını kullanacak ve gelecek yıl ortaya çıkacak.

Apple, iCloud tarama sistemi hakkında tartışmalar sürüyor! Kampanya başlatıldı