Dünyaca ünlü rapçi Lil Pump İstanbul’da sahne aldı

Yayın tarihi: 22 Aralık 2021 Çarşamba 12:03 pm - Güncelleme: 22 Aralık 2021 Çarşamba 12:50 pm

Dünyaca ünlü rapçi Lil Pump 19 Aralık’ta İstanbul’da hayranlarıyla bir araya geldi. 20 yaşındaki genç rapçi, Masquerade Club’ün 10. yıl kutlaması şerefine sevenleriyle buluştu.

Yeni nesil rapçiler arasında aykırılığı ve sahne şovlarıyla dikkatleri üzerine çeken Lil Pump 19 Aralık’ta çıktığı turnede Türkiye’yi de es geçmedi. Türkiye’deki sevenlerine müzik zevki yaşatan Pump, sevilen şarkılarını hayranlarıyla beraber seslendirdi.

Pandemi sürecinde eğlence dünyasına getirilen kısıtlamalar sonrası sektördeki sessizlik ‘normalleşme döneminde’ bozuldu. Tüm yasakların kalkmasına rağmen müzik yasağı hala kalkmamış olsa da bu parti severleri durdurmadı. 19 Aralık’ta Lil Pump’ın sahne alacağını öğrenen müzik severler, mekanın kapısında uzun kuyruklar oluşturdu. Sahneye çıkan rapçiye olan yoğun ilgi nedeniyle genç rapçinin korumaları zor durumda kaldı.

Daha önce Tyga gibi bir çok yabancı ismi sahnesinde ağırlayan Club’ün İşletme Müdürü Arda Arman Perihan, pandemi döneminde 18 ay boyu kapalı kaldıklarını belirterek ” Çok sancılı bir süreçti, maalesef hala devam ediyor. Çalışanlarımız, personellerimiz için de zordu” dedi.

“ÖZELLİKLE BURADA SAHNE ALMAK İÇİN GELİYOR”

Perihan Pump’ın gelişiyle ilgili şunları söyledi:

”Biz 10 senedir yurtdışından birçok misafir sanatçıyı ağırlıyoruz burada. Bunun vermiş olduğu avantajlar ile birlikte çevremiz de genişliyor, birçok sanatçıyı ve menajeri tanıyoruz. Markamız da iyi bir marka olduğu için teklif götürdüğümüzde ret yanıtıyla karşılaşmıyoruz. Uygun tarihleri belirleyip uygun zamanda güzel konserler yapmaya çalışıyoruz. Bu sene pandemi şartları nedeniyle yapamadık. 19 Aralık Pazar günü Lil Pump bir turnede olacak, özellikle Türkiye’ye burada sahne almak için geliyor. Biz de çok heyecanlıyız, çok güzel bir ekip onu bekliyor. Şu anda tüm rezervasyonlar dolmuş durumda zaten. Daha genç bir şarkıcı ama iyi bir isim. Türkiye’ye de ilk defa geldiği için heyecanlıyız, sabırsızlıkla bekliyoruz”

İlerideki projelere de değinen Perihan, ”Pandemi olmasaydı Frenc Montana gelecekti, onunla sözleşme imzalamıştık, askıya aldık. Lil Pump’tan sonra büyük ihtimal Montana’yı ağırlayacağız. 6ix9ine ile yazın bir proje olacak”