Dünya yıldızlarından koronavirüse karşı konser!

Yayın tarihi: 18 Nisan 2020 Cumartesi 9:14 pm - Güncelleme: 18 Nisan 2020 Cumartesi 9:18 pm

Dünya pop ve rock yıldızları, koronavirüs salgının başladığı günden bu yana yapılan en büyük dayanışma ve bağış organizasyonu One World: Together at Home’da buluştu. Programda dünya pop ve rock yıldızları konser veriyor.

Salgının başladığı ilk günlerden beri müzisyenler, TV ve sinema yıldızları, tiyatrocular, orkestralar ve pek çok kültür-sanat organizasyonu, ölenler, muhtaç durumda kalanlar ve özellikle sağlık çalışanlarıyla dayanışma adına bireysel olarak ve küçük çaplı etkinliklerle gönüllerini açıyor, yardım topluyor. Bugüne kadar düzenlenmiş bağış organizasyonlarının en büyüğü olan ‘One World: Together at Home’da yıldız isimler özel bir TV programında buluştu.

Program, 18 Nisan akşamı ABD’nin en büyük kanalları ABC, NBC ve CBS’in yanı sıra 180’i aşkın ülkede çeşitli TV kanalları, dijital mecralar ve internet üzerinden canlı yayınlandı.

ABD’nin en popüler şov programlarının yapımcılarından Jimmy Kimmel, Jimmy Fallon ve Stephen Colbert’in sunacağı iki saatlik One World: Together at Home özel programına Paul McCartney’den Lady Gaga’ya, Elton John’dan Stevie Wonder’a, Keith Urban’dan Andrea Bocelli’ye, Idris Elba’dan David Beckham’a, Billie Eilish’den Eddie Vedder’e, Alanis Morissette’den Chris Martin’e çok sayıda yıldız isim katıldı.

Uzmanların da katılımıyla seyircinin koronavirüse karşı bilinçlendirmesinin de amaçlandığı programda toplanacak bağışlar, tüm dünyada sağlık çalışanlarına destek vermek amacıyla oluşturulmuş COVID-19 Solidarity Response Fund ile zor durumdakilere yemek, barınak ve sağlık hizmeti sağlayan yerel yönetimlere gönderilecek.

ONE WORLD: TOGETHER AT HOME’A KATILAN ÜNLÜLER

Küratörlüğünü Lady Gaga’nın yapacağı One World: Together At Home özel yayınında, Alicia Keys, Amy Poehler, Andrea Bocelli, Awkwafina, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong of Green Day, Burna Boy, Camila Cabello, Celine Dion, Chris Martin, David & Victoria Beckham, Eddie Vedder, Ellen DeGeneres, Elton John, FINNEAS, Idris and Sabrina Elba, J Balvin, Jennifer Lopez, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, LL COOL J, Lupita Nyong’o, Maluma, Matthew McConaughey, Oprah Winfrey, Paul McCartney, Pharrell Williams, Priyanka Chopra Jonas, Sam Smith, Shah Rukh Khan, Shawn Mendes, Stevie Wonder, Taylor Swift ve Usher gibi özel isimler ekranlara çıktı.