Dünyaca tanınmış model Bella Hadid’den Rihanna’ya teşekkür

Yayın tarihi: 2 Ekim 2020 Cuma 4:10 pm - Güncelleme: 2 Ekim 2020 Cuma 4:12 pm

23 yaşındaki dünyaca tanınmış model Bella Hadid, Rihanna’nın iç çamaşır markasının defilesinden kareleri sosyal medya hesabından yayınladı. Hadid’in iddialı paylaşımlarına takipçilerinden beğeni yağdı.

Amerikan model Bella Hadid, Rihanna’nın iç çamaşır markasının defilesinden yeni kareler yayınladı.

İddialı pozlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Hadid, gönderisine, “6 ay boyunca makyaj yapmayıp, acılı cips yiyerek televizyon izleyen kadını bu hale dönüştüren Rihanna’ya teşekkürler” notunu düştü.

23 yaşındaki Bella Hadid’in paylaşımları 995 binden fazla beğeni ve yorum aldı. Gigi-Bella ve Anwar Hadid’in babası Mohammed Hadid, geçtiğimiz günlerde kızlarıyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Dünyanın en çok tanınan iki modelin babası olan 71 yaşındaki Hadid, insanların çocuklarının mesleğini kullanarak, kendisini aşağılamaya çalıştığını belirtmişti. Mohammed Hadid, çocuklarının kariyerine zarar vermemek için birçok iş teklifini reddettiğini söylemişti.

“ONLARIN BABASI OLMAK TEHLİKELİ”

Hadid, “Onların babası olmak muazzam bir yük. Benim için onların babası olmak tehlikeli. Çok dikkatli olmalıyım” açıklamasını yapmıştı.