Dünya şampiyonu kick boksçu TIR şoförünü yumruklayıp sosyal medyadan paylaştı!

Yayın tarihi: 2 Ağustos 2019 Cuma 4:53 pm - Güncelleme: 21 Haziran 2023 Çarşamba 5:01 pm

4 dünya ve 9 Türkiye şampiyonluğu bulunan Cesur Turgay, TIR şoförünü yumrukladığı anları paylaştı, sosyal medyadan tepki yağdı.

Turgay, kendisine bir şeyler anlatmaya çalışan TIR şoförünü önce aşağı indirdi, daha sonra yumruk atarak yere düşürdü. Cesur Turgay, bu görüntüleri yayınlayarak tepkilere neden oldu.Turgay daha sonra YouTube hesabındaki tüm videoları kaldırdı.

Yüreğin Kadar’ adlı televizyon programına katılarak ünlü olan Cesur Turgay’ın son icraatlari tepkilere neden oldu.

2016 yılında İzmir’in Torbalı ilçesinde trafikte yol verme meselesi nedeniyle çıkan kavgada 8 kişiyi hastanelik ettiği iddia edilen Cesur Turgay’ın yeni görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Trafikte tartıştığı insanları araçlarında ya da indirerek döven ve bu anları YouTube kanalında paylaşan Cesur Turgay’ın bu paylaşımları tepki topladı.

TÜM VİDEOLARI SİLDİ

İnsanları dövüp video çektiren ve o anları internette paylaşan Cesur Turgay, son paylaştığı tartıştığı tır şoförüne hiç beklemediği bir anda yumruk atarak yere düşürdü ve bu anları videoya çektirdi. Ancak gelen tepkiler sonrası YouTube hesabındaki tüm videoları kaldırdı.

BUGÜNE KADAR HİÇBİR YASAL İŞLEM YAPILMADI

İnsanları dövüp, videolarını çektiren ve herkesin görebileceği şekilde sosyal medya hesabından paylaşan Cesur Turgay hakkında bugüne kadar hiçbir yasal işlem yapılmadığı belirtildi.