Dünya Kupası’nda Jesus’un öğrencileri sahnede

Yayın tarihi: 24 Kasım 2022 Perşembe 12:30 pm - Güncelleme: 24 Kasım 2022 Perşembe 12:38 pm

Fenerbahçe‘nin hücum oyuncuları Enner Valencia ve Michy Batshuayi, Dünya Kupası’nda çıktıkları ilk maçta rakip ağlarını havalandırmayı başardı. Valencia, kupanın açılış maçında 2 golle geceye damga vururken, Batshuayi de dün oynanan Belçika-Kanada maçında takımına galibiyeti getirdi.

Katar’da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası’nda futbol heyecanı sürerken, Fenerbahçe’nin hücum oyuncuları da turnuvada isimlerinden sıkça bahsettiriyor.

VALENCIA’DAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Sarı lacivertli ekipte forma giyen ve Ekvador Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Enner Valencia, kupanın açılış maçında Katar karşısındaki galibiyetin mimarı oldu. 2-0 Ekvador üstünlüğüyle tamamlanan maçta Enner Valencia attığı gollerle yıldızlaştı. Maçın adamı seçilen Valencia, sosyal medyada da birçok ülkenin en çok konuştuğu isimlerden biri haline geldi.

Fenerbahçeli futbolcu Enner Valencia dünya basınında

BATSHUAYI İLK MAÇINDA GALİBİYETİ SÖKTÜ ALDI

Fenerbahçe’nin bir diğer hücum oyuncusu Michy Batshuayi de dün oynanan Belçika-Kanada maçında görev aldı. Golcü oyuncu, 44’üncü dakikada rakip fileleri havalandırarak takımına galibiyeti kazandıran isim oldu. Karşılaşma, Batshuayi’nin tek golüyle 1-0 sona erdi.

JESUS’UN ÖĞRENCİLERİ DAMGA VURDU

Fenerbahçe bu sezonki performansıyla alkış alan Enner Valencia, Süper Lig’de gol krallığında zirvede yer alıyor. Ligde 12 kez forma giyen Ekvadorlu oyuncu, 13 gol atıp 4 de asist yaptı.

Belçikalı golcü Michy Batshuayi ise ligde çıktığı 7 karşılaşmada 5 kez rakip ağları havalandırırken, 1 de asist yaptı.

Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetiminde Fenerbahçe’deki performansları dikkat çeken golcüler, Dünya Kupası’nda da iyi giden formunu sürdürdü.

Belçika, Kanada’yı Batshuayi’nin golüyle yendi