Altay ısrarla ‘4’ dedi ‘3’ kişilik barajla gol yedik

Yayın tarihi: 2 Eylül 2021 Perşembe 12:02 am - Güncelleme: 2 Eylül 2021 Perşembe 7:49 am

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu’nda 2-0 öne geçtiği maçta uzatma anlarında yediği golle Karadağ ile 2-2 berabere kaldı. 90+7. dakikada serbest vuruştan yediğimiz golde Altay’ın bağırarak ısrarlı bir şekilde 4’lü baraj istemesine rağmen takım arkadaşlarının 3’lü baraj kurması karşılaşmaya damga vurdu.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nin dördüncü haftası, beş grupta oynanan maçlarla başladı. A Milli Futbol Takımı, G Grubu’ndaki dördüncü maçında Vodafone Park’ta Karadağ ile 2-2 berabere kaldı. Milli takımın gollerini 9. dakikada Cengiz Ünder ve 30. dakikada Yusuf Yazıcı atarken, konuk takımın golleri 40. dakikada Marusic ve 90+7. dakikada Radunovic’ten geldi.
Ay-yıldızlı ekibin grubunda yapılan diğer karşılaşmalarda Norveç ile Hollanda 1-1 berabere kaldı. Letonya ise sahasında Cebelitarık’ı 3-1 mağlup etti.

SERBEST VURUŞTAN GOLÜ YEDİK

A Milli Takım’ın Karadağ maçında kalesini koruyan Altay Bayındır, karşılaşmanın 90+7. dakikasında konuk takımın kullandığı serbest vuruşta arkadaşlarından 4’lü baraj istedi. Genç kaleci bağırarak ve eliyle 4 işareti yaparak ısrarla sesini duyurmaya çalışsa da bu isteği gerçekleşmedi ve takım arkadaşları 3’lü baraj kurdu. Karadağ’da Radunovic bu serbest vuruşu gole çevirerek maçı 2-2’ye getirdi ve karşılaşmada 1 puana razı olduk.

A Grubu’nda Portekiz, sahasında İrlanda’yı 2-1 yendi. Attığı iki golle ülkesine galibiyeti getiren ve milli takım kariyerinde 111 gole ulaşan Cristiano Ronaldo, İranlı eski futbolcu Ali Daei’yi geride bırakarak “milli formayla en çok gol atan oyuncu” rekorunu kırdı.

D Grubu’nda oynanan maçta son Dünya Kupası şampiyonu Fransa, sahasında Bosna Hersek ile 1-1 berabere kaldı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ GELDİ

Kullanıcılar sosyal medyada Altay’ın ısrarla 4 kişilik baraj istemesine ve buna rağmen 3 kişilik baraj kurulmasına tepki gösterdi.

Filenin Sultanları’nın yarı finaldeki rakibi belli oldu