Dune filminin devamını bekleyenlere kötü haber

Yayın tarihi: 27 Ağustos 2023 Pazar 10:00 am - Güncelleme: 26 Ağustos 2023 Cumartesi 4:58 pm

Dune ilk filmi ile fazlasıyla sevildi ve hayranlar bir süredir ikinci filmi merakla bekliyorlar, ancak ne yazık ki serinin devam filmi grev yüzünden ertelenecek gibi.

Variety’ye göre Dune: Part Two’nun vizyona girmesi, devam eden yazar ve oyuncu grevleri nedeniyle 15 Mart’a ertelendi. Heyecanla beklenen filmin ilk olarak 3 Kasım’da gösterime girmesi planlanmıştı ancak Warner Bros. ve yapımcı Legendary Entertainment, filmi dört aydan fazla ertelemeyi kabul etti; bunun nedeni muhtemelen filmin, yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunun tanıtımı olmadan tam gişe potansiyelini karşılayamaması. The Hollywood Reporter’a göre stüdyo ve yapım şirketi filmi mümkün olduğu kadar erteleme konusunda direndi, ancak filmin reklamını Eylül ayı başlarında yapmaya başlamaları gerekiyordu. Ek süre ile, Timothée Chalamet, Zendaya, Austin Butler, Florence Pugh ve Christopher Walken’ın da aralarında bulunduğu oyuncu kadrosunun yeniden bir araya gelmesi bekleniyor.

dUNE

 

İlginizi çekebilir: Dune 2, 2024’e ertelendi

Dune ikinci Bölümle birlikte Godzilla x Kong: Yeni İmparatorluk ve Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim’in Savaşı sırasıyla 12 Nisan 2024 ve 13 Aralık 2024’e ertelendi. Hollywood’da yazarların ve aktörlerin devam eden işçi eylemleri, bir dizi sorun üzerinde uzun süredir devam eden gerilimlerin bir sonucu, ancak özellikle Netflix ve diğer yayın platformlarından gelen bakiye ödemeler nedeniyle çözüme kavuşması zor görünüyor. Warner Bros. Discovery, yakın geçmişte bazı filmleri doğrudan HBO Max (şu anda MAX) yayın platformunda sıfır veya sınırlı gösterimle yayınlamayı seçtiği için bunların merkezinde yer alıyordu.

iPhone 15 Pro’ların yüksek hızlı USB-C kabloları ayrı olarak satılabilir