Uğur Dündar: Fenerbahçe’ye musallat olmak isteyenlere meydan okudum!

Yayın tarihi: 24 Mart 2022 Perşembe 2:33 pm - Güncelleme: 24 Mart 2022 Perşembe 3:54 pm

Duayen gazeteci Uğur Dündar Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na aday oldu. Dündar, adaylığını yaptığı basın açıklamasıyla resmen duyurdu.

TELE1 Programcısı, duayen gazeteci Uğur Dündar düzenlediği basın açıklamasında Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu. Dündar kendisine yöneltilen “3 Temmuz sonrası neredeydi?” eleştirilerine çok sert yanıt verdi. Dündar eleştirilere, “Pek çok kişinin köşelere saklandığı günlerde ben kalktım. Fenerbahçe’ye musallat olmak isteyenlere bu kürsüden meydan okudum. ‘Adalete Fener Yak’ kampanyasında en öndeydim Aziz Yıldırım’ı hastanede ziyaret edenlerden biriydim. Polis engelini atlatıp yanına gidenlerden biriydim. 3 Temmuz sonrası Uğur Dündar neredeydi diyenler açıp izlesinler. Bazıları cehaletlerini de sergiliyor. Uğur Dündar yazı yazdı mı diye soruyorlar. Sözcü gazetesinin arşivine girip bir okusunlar” yanıtını verdi

Uğur Dündar 5 hafta sonra yeniden TELE1’de

“TÜM PARAMI FENERBAHÇE’YE VERDİM”

Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım’ ile olan bir anısını anlatan Dündar, şu ifadeleri kullandı:

“Ne kazandıysak anamızın ak sütü gibi helalinden kazandık hiç bir açığımız bulunamadı. Başkanımız Aziz Yıldırım 2001 krizinde yana yakıla kredi arıyordu. Ben de o zaman ne kadar param varsa bankadan çekip eve koymuştum. Aziz Yıldırıma dedim ki ‘Benim hayatım boyunca biriktirdiğim para evde onu getireyim vereyim Fenerbahçe için harcayın’ dedim.”

“BIRAKIN BEN DÜELLOMU TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKINI ÇALANLA YAPAYIM”

Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na aday olan diğer isimlere başarılar dileyen, Dündar, “Bu yarışta herkese başarılar diliyorum. Bizler ki Fenerbahçe’nin akil insanları olarak Rövanştan bahsedersek, Düellodan bahsedersek çok ayıp ederiz. Bırakın ben düellomu tüyü bitmemiş yetimlerden çalanlarla yapmaya devam edelim” dedi.

Dündar sözlerini, “Bir kez daha haykıralım. Yaşasın Türkiye yaşasın Fenerbahçe” diyerek sonlandırdı.