Duman kavgası mahalleyi savaş alanına çevirdi! Sopa ve sandalyeler havada uçuştu

Yayın tarihi: 9 Haziran 2023 Cuma 1:28 pm - Güncelleme: 9 Haziran 2023 Cuma 1:28 pm

Sarıyer’de iki esnaf, dumandan rahatsız olunması nedeniyle tartıştı. Ailelerin de dahil olmasıyla birlikte tartışma kavgaya dönüştü. Polis ekipleri tarafları yatıştırmakta güçlük yaşarken yaşanan olayda 1 kişi yaralandı.

Kavga, İstanbul’un Sarıyer ilçesine bağlı Pınar Mahallesi’nde meydana geldi. DHA’nın haberine göre, cadde üzerinde bulunan tatlı dükkanına arka duvarıyla bitişik olan kahvehaneden duman geldi. Tatlıcı, kahvehane sahibine dumandan rahatsız olduğunu ve engellemesini söyledi.

İki esnaf arasında çıkan tartışma giderek büyüdü ve taraflar birbirlerini darp etmeye başladı. Kahvehane sahibinin kavga ettiğini gören aile bireyleri de kavgaya dahil oldu. Caddeye taşan kavgada kahvehane sahibinin yakınları, tatlı dükkanında bulunan masa ve sandalyeleri birbirlerine fırlattı.

BİR KADIN BAŞINDAN YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polisler kalabalık grubun kavgasını güçlükle ayırdı. Kavgada bir kadın başına aldığı sopa darbesi ile yaralandı. Sağlık ekipleri yaralı kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı.

Polis ekipleri kavgaya karışan tarafları gözaltına alarak emniyete götürdü.

Fatih’te biber gazı kavgası: 2 ölü

İnşaatta taşlı sopalı kavga! 7 kişi yaralandı

Annesiyle kavga eden babasını pompalı tüfekle öldürdü