Duman Grubu’nun solisti Kaan Tangöze, emniyete götürüldü

Yayın tarihi: 8 Mayıs 2019 Çarşamba 9:28 pm - Güncelleme: 8 Mayıs 2019 Çarşamba 9:54 pm

Manken Seçkin Piriler’in eski eşi Kaan Tangöze tarafından darp edildiği iddiasıyla şikayeti üzerine Duman Grubu’nun solisti Tangöze emniyete götürüldü.

Duman Grubu’nun solisti Kaan Tangöze’nin 2016 yılında boşandığı eski eşini darp ettiği olay önceki akşam Beşiktaş’ta meydana geldi. İddiaya göre, manken ve şarkıcı Seçkin Piriler, eski eşi tarafından 2 çocuğunun gözü önünde darp edildi. Piriler’in solistinin olayı ayırmak isterken hafif şekilde yaralandığı belirtildi.

İBB’de, işten çıkarmalar başladı!

Önceki akşam Etiler’deki Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği’ne giden Piriler, çocuklarının babası Kaan Tangöze’den şikayetçi oldu. Sağlık kontrolünden geçirilen Seçkin Piriler’in ifadesi üzeri İstanbul Emniyeti’ne bağlı Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Piriler’in şikayeti üzerine Kaan Tangöze’nin evine giden polis ekipleri, ünlü şarkıcıyı adresinde bulamadı. Farklı adreslerde de polisin kendisini aradığını öğrenen Tangöze, emniyete gitti. “Kadına şiddet”, “hakaret” iddiayla Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği’e götürülen ünlü şarkıcının işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Ekrem İmamoğlu’ndan 23 Haziran çağrısı

ŞİKAYETİNİ GERİ AL İDDİASI

Kaan Tangöze ifadesi alınırken olayın sebebi de ortaya çıktı. İddiaya göre Seçkin Piriler eski kocasının eşi Kıvılcım Ural hakkında şikayetçi oldu. Tangöze ise şikayetini geri alması için eski karısının yanına gitti. Ancak ünlü manken şikayetini geri almayacağını söyleyince tartışma yaşandı. Daha sonra ise Seçkin Piriler eski kocası tarafından darp edildi.

Muhabir İstanbul seçimlerini sordu… Seçmen açtı ağzını, yumdu gözünü!

Kaan Tangöze, darp ettiği eski eşi Seçkin Piriler’le evliyken Kıvılcım Ural’la aşk yaşadığı iddiaları ortaya çıkmış. İki çocukları bulunan çift bu olayın ardından boşanmıştı. Kaan Tangöze boşandıktan bir süre sonra bu kez Kıvılcım Ural’la evlenmişti.

Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı’nda Ekrem İmamoğlu’na destek!