Düğündeki maganda kurşunu 8 yaşındaki çocuğun canını aldı

Yayın tarihi: 1 Ağustos 2021 Pazar 7:32 pm - Güncelleme: 1 Ağustos 2021 Pazar 7:32 pm

İstanbul Sultangazi’de bir düğünde havaya açılan ateş, yakındaki binanın balkonundaki çocuğa isabet etti. Çenesinden giren kurşunla ağır yaralanan çocuk hayatını kaybetti.

Olay, Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi 88. Sokak’ta meydana geldi. Sokaktaki düğünde havaya ateş edilmesiyle kurşunlardan birisi 3 katlı binanın 3’üncü kat balkonunda duran 8 yaşındaki çocuğa isabet etti. Çenesinden giren kurşunla ağır yaralanan çocuk, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. 8 yaşındaki çocuk, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın görgü tanıklarından olan bir mahalle sakini, “Önce kurusıkı ile başladılar sonra gerçek silahla sıkarken 4’üncü kattaki çocuk vuruluyor. Düğün vardı, gelin arabası girince olay oldu, ondan sonra burası karıştı. Abla yukarıdan bağırdı, tanıyoruz kendilerini. Böyle kendini bilmezlerin eline silah veriyorlar. Ben önceden gidip uyardım. Damat mıydı, damadın akrabası mıydı boğazıma sarıldı, ‘sen ne karışıyorsun’ diye” diye konuştu.

Polisin olayla ilgili çalışması devam ediyor.