Düğünde tartışan aileler sokakta çatıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Yayın tarihi: 20 Haziran 2022 Pazartesi 8:57 am - Güncelleme: 20 Haziran 2022 Pazartesi 8:57 am

Kocaeli’de düğünde tartışan iki aile arasında silahlı kavga çıktı. Sokaktaki çatışma sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kocael’nin Körfez ilçesinde iddiaya göre geçen hafta Kandıra ilçesinde bir düğünde karşılaşan iki aile arasında tartışma çıktı. Orada başlayan tartışmanın devamında taraflardan Tarık Öztürk ve kuzeni Tayfur Dağtekin, Şencan ailesinin evine gelerek konuşmak istedi.

Kapı önünde iki aile arasında başlayan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede esnasında taraflar birbirine kurşun yağdırdı. Olayda Gülten Şencan, Tarık Öztürk ve Tayfur Dağtekin vücudunun çeşitli yerlerinden tabanca kurşunuyla yaralandı.

Olayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastanelere sevk etti. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen yaralılardan durumu ağır olan Gülten Şencan (42), hemen ameliyata alındı. Gülten Şencan, yaklaşık 2 saat süren ameliyatta doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olayda yaralanan 2 kişinin ise tedavisine devam ediliyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Babasının balık avlamak için elektrik verdiği suda öldü