Dudak uçuklatan bonservis! Arda Güler için çarpıcı transfer iddiası

Yayın tarihi: 26 Nisan 2022 Salı 5:26 pm - Güncelleme: 26 Nisan 2022 Salı 5:26 pm

Fenerbahçe’de genç yıldız adayı Arda Güler’in adı Alman devi Borussia Dortmund ile geçiyor. İddiaya göre, Dortmund, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan, Arda Güler’i istedi. Ali Koç, Arda Güler için 30 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.

Süper Lig’de 65 puanla ikinci sırada yer alan ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme oynama hakkı peşinde koşan Fenerbahçe’de bu sezon taraftarı en çok mutlu eden futbolcu Arda Güler oldu. 16 yaşında sarı-lacivertli formayı giyen ve taraflı tarafsız herkesi büyüleyen genç yetenek hakkında transfer iddiaları gelmeye başladı.

Arda Güler’e transfer önlemi! İşte Fenerbahçe’nin şartı

İLK CİDDİ TEKLİF BORUSSIA DORTMUND’DAN

Ajansspor’un elde ettiği bilgilere göre Arda Güler’e çok ciddi bir teklif geldi. Fenerbahçe ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalayan Arda Güler için Almanya’nın önde gelen ve genç yetenekleri daha da parlatıp yüksek bedellere satan Borussia Dortmund’dan teklif geldiği iddia edildi.

30 MİLYON EURO BONSERVİS

Habere göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Alman devinden 30 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. Fenerbahçe formasıyla 2’si 11’de olmak üzere 15 maça çıkan Arda, 3 gol 3 asist kaydetti.