Dubai’ye sığınmak için kaçan 3 kadın erkek çıktı

Yayın tarihi: 18 Şubat 2022 Cuma 9:39 am - Güncelleme: 18 Şubat 2022 Cuma 9:39 am

Dubai’ye sığınmak için kaçan üç Nijeryalı erkek, göçmen polislerini kandırmaya çalıştı. Uzun pardösü ve başörtüleriyle kadın kılığında Dubai’ye iltica etmeye çalışan üç erkek göçmen polisleri tarafından tespit edildi.

Dubai’ye sığınmak isteyen üç Nijeryalı erkeğin, Arap kadınları gibi uzun pardösü ve başörtüleriyle göçmen polislerini kandırmaya çalıştığı bildirildi. Üç adamın kadın kıyafetleriyle ve ağır bir makyajla, gözaltına alınan diğer kişilerle karakolda çekilen videosu da video oluşturma ve paylaşma platformu TikTok’ta gündem oldu.

Sosyal medyadaki birçok kişi, gençlerin gerçekten de kadına benzediğini belirtirken bir kullanıcı, “Makyaj sanatçılarının numarasını istiyorum” yorumu yaptı.

Güney Afrika televizyonu Kaya 959, üç adamın Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki zenginlikle ilgili haberleri okuyunca bu ülkede daha iyi bir hayat kurma umuduyla bu yola başvurduğunu belirtti.

Habere göre, hukuk sisteminin çok katı olduğu Birleşik Arap Emirlikleri’nde, üç Nijeryalıya kadın kılığında gezdikleri için üç yıla kadar hapis cezası verilebilir.

Ali Babacan, Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kız istedi