Koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren Doktor Yavuz Kalaycı’nın son mesajı: Kızlarım küçük…

Yayın tarihi: 21 Nisan 2020 Salı 12:44 pm - Güncelleme: 21 Nisan 2020 Salı 4:54 pm

İstanbul’da Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi hekimlerinden Yavuz Kalaycı koronavirüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybetti. Dr. Kalaycı, yoğun bakımdayken anne ve babasının da yine virüs nedeniyle hayatlarını kaybettiği ortaya çıktı. Kalaycı’nın son mesajı ise, “Kızlarım küçük sahip çıkarsınız değil mi?” oldu…

İstanbul’da Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi hekimlerinden Yavuz Kalaycı Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. İstanbul Sağlık Müdürlüğü Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Nişanca Aile Sağlığı Merkezi hekimlerimizden Dr. Yavuz Kalaycı Kovid-19 nedeni ile vefat etmiştir. Merhum Dr. Yavuz Kalaycı’ya ve hayatını kaybeden tüm sağlık personelimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve sağlık camiamıza başsağlığı dileriz” denildi.

Dr. Yavuz Kalaycı koronavirüsten hayatını kaybetti

İKİ ÇOCUK BABASIYDI

Bugün ise yaşamını yitiren Kalaycı ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. 56 yaşındaki Kalaycı’nın önce babası, sonra annesi ve ardından da kendisi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. İki çocuk babası 56 yaşındaki Kalaycı’nın ise virüsün beynine sıçraması nedeniyle 10 gün boyunca uyutulduğu ve bu esnada anne ve babasının yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Haluk Levent, koronavirüsten hayatını kaybeden doktorun son çağrısını yerine getirdi

YÜREK YAKAN PAYLAŞIM

Yeni tip koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden doktor Yavuz Kalaycı’nın meslektaşı Doç. Dr. Erdinç Nayır’ın, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşım yürekleri yaktı. Nayır yaptığı paylaşımda, “Bugün bir doktor arkadaşımız coronavirüsten dolayı hayatını kaybetti. Aynı sebeple annesini, babasını ve kardeşini kaybeden Dr. Yavuz Kalaycı’nın son mesajı: ‘Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değilm mi‘ Siz hala evde sıkılıyor musunuz?” dedi.

Tıpkı babası ve annesi gibi virüse yenik düşen Kalaycı’nın ölümünün ardından da üst üste başsağlığı mesajları paylaşıldı. İstanbul Tabip Odası da yayınladığı mesajda, “Cerrahapaşa Tıp Fakültesi mezunlarından Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi’nde aile hekimi olarak görev yapan meslektaşımız Dr. Yavuz Kalaycı’yı, Kovid-19 nedeniyle kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyiz. Değerli meslektaşımızın ailesi başta olmak üzere yakınlarının derin acısını paylaşıyor, tüm hekim camiasına başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

HALUK LEVENT ÇAĞRIYA SESSİZ KALMADI

Doktor Yavuz Kalaycı’nın son mesajının paylaşılması üzerine AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent harekete geçti, Levent, Doktor Kalaycı’nın iki kızına eğitim hayatları boyunca burs verileceğini söyledi.

Haluk Levent, koronavirüsten hayatını kaybeden doktorun son çağrısını yerine getirdi

Bilim Kurulu üyeleri adına açılan sahte hesaplara dikkat

İstanbul Eczacılar Odası Başkanı’ndan maske isyanı: Rutin işimizi yapamaz olduk